Obnoviť stránku

MPman MPHF2 8 GB

3,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

MPman MPHF2 8 GB

MP4 prehrávač MPHF2 od spoločnosti MPman sa vyznačuje svojím zaujímavým a netradičným dizajnom, ktorý zaujme hneď na prvý pohľad. Zariadenie je uložené v ultratenkom hliníkovom tele s rozmermi 100 × 40 × 6,5 mm a hmotnosťou 68 gramov. V prednej časti vás s istotou upúta LCD displej o veľkosti 1,8 palca a kvalitnom rozlíšení 320 × 240 pixelov. Modro podsvietené tlačidlá v spodnej časti sú dotykové a prostredníctvom nich je ovládanie jednoduché a intuitívne.

Kľúčové vlastnosti

  • Disponuje LCD displejom 1,8 palca
  • Hliníková a ultratenká konštrukcia
  • Možnosť počúvať FM rádio s 30 predvoľbami
  • Ekvalizér so šiestimi individuálnymi nastaveniami
  • Až 14 hodín audio zážitku na jedno nabitie
  • Súčasťou balenia: USB kábel, slúchadlá, MP4 prehrávač

Prekypuje technológiami

Vďaka šiestim možnostiam nastavenia ekvalizéra pre počúvanie rocku, popu, klasiky, jazzu, bassov a piatich ďalších pásiem podľa vlastného nastavenia si na svoje prídu vyznávači takmer akejkoľvek hudby. Samozrejme započúvať sa môžete aj do FM rádia s tridsiatimi predvoľbami. Na displeji sa vám budú zobrazovať všetky aktuálne informácie o prehrávanej skladie, a vy si tak môžete vybrať či chcete hudbu prehrávať postupne, iba raz, opakovane z priečinka alebo náhodne.

Do internej pamäte 8 GB možno nahrať veľké množstvo skladieb, ak by vám táto kapacita nestačila, možno ju rozšíriť o ďalších 32 GB prostredníctvom microSD karty. Zariadenie čerpá energiu z Li-Ion batérie, ktorá je na jedno nabitie schopná sprostredkovať až 14 hodín audio zážitku .

Kód:  MPM012d
Produktové číslo:  MPHF2 8GB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02