Obnoviť stránku

MPman BT 17 4GB

Príslušenstvo k tovaru

MPman BT 17 4GB

Hudobný doprovod vašej športovej aktivity bude zaistený prostredníctvom prehrávača MPman BT 17. Ultratenká konštrukcia je vyvedená v jednoduchom dizajnovom prevedení. Pri produkte je dominantný farebný LCD displej o veľkosti 1,8 palca a jednoduché a intuitívne ovládanie prostredníctvom stredového tlačidla.

kľúčové vlastnosti

  • MP3 prehrávač pre vaše športové zážitky
  • Môžete počúvať FM rádio
  • Interné úložisko celkom 4 GB
  • Pamäť je možné rozšíriť o 32 GB microSD kartu
  • Využívajte krokomeru a stopiek
  • Dizajnový výrobok s tenkým telom

K dispozícii získavate vnútornú pamäť o kapacite 4 GB pre uloženie vašej obľúbenej hudby, v prípade potreby možno toto úložisko rozšíriť o ďalších 32 GB prostredníctvom microSD pamäťové karty. Technológia Bluetooth vám umožní spárovať tento prehrávač s ďalšími zariadeniami v blízkosti. V prípade záujmu môžete tiež počúvať vašu obľúbenú stanicu na FM rádiu. Aplikáciu krokomer a stopky si zamilujú športovci a aktívny jedinci. Vstavaná batéria môže byť dobíjaná prostredníctvom USB kábla.

Kód:  MPM004x
Produktové číslo:  BT 17 4GB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04