Obnoviť stránku

MPman 123 4GB biely

4,3 15 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

MPman 123 4GB biely

Spoločnosť Mpman vynašla v roku 1997 prvý prenosný MP3 prehrávač. Od tej doby sa ich ponuka značne rozšírila a predávajú okrem MP3/MP4 prehrávačov aj veľa ďalšej elektroniky ako sú prenosné DVD prehrávače, Hifi systémy, rádiá, diktafóny, HD videokamery a HD prehrávače.
Kompaktný MP3 prehrávač MPman 123 4GB s elegantným dizajnom a veľmi tenkým telom. Vychutnajte si perfektný a čistý zvuk vašej obľúbenej hudby v takto nádhernom tele po dobu až 15 hodín.
Informácie o práve prehrávanej hudbe, videá alebo fotografie sa zobrazujú na TFT displeji s veľkosťou 1,8 palca. Ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne. Vďaka integrovanej pamäti 4 GB môžete nahrať do prístroja veľké množstvo multimediálneho obsahu. Ak pre vás napriek tomu bude táto kapacita nedostačujúca, môžete ju ešte rozšíriť pomocou MicroSD karty až o 16GB. Vo výbave nechýba ani FM rádio na počúvanie vašich obľúbených rozhlasových staníc.
Parametre a špecifikácie:
Rozmery:
40 x 79 x 8 mm
hmotnosť:
30 gramov
Displej:
Farebný TFT
Uhlopriečka 1,8"
Batéria:
Výdrž batérie až 15 hodín
Vstavaná Li-pol
Pamäť:
Veľkosť 4 GB
Podporované formáty:
Audio: MP3, WMA, WAV
Video: AMV, AVI
Obrázky: JPEG, BMP
Text: txt

Kód:  MPM004
Produktové číslo:  MP 123 4GB WH

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07