Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MP3 prehrávače

MP3 prehrávače využijete na počúvanie hudby pri športe či cestovaní. Hodia sa najmä v prípadoch, keď pri sebe nemáte mobilný telefón, chcete ušetriť jeho batériu, alebo vyžadujete nadštandardnú hudobnú kvalitu. Na čo sa sústrediť pri výbere MP3 prehrávača? Poradíme vám.

Pokračovať
Spresniť parametre
23 položiek

MP3 prehrávače

MP3 prehrávače sú prenosné hudobné prehrávače, ktoré sú schopné prehrávať (nielen) hudbu vo formáte MP3. Podobne ako napríklad mobilné telefóny sa stali fenoménom dnešnej doby. Snáď každý mladý človek má vlastný MP3 prehrávač a výnimkou nie sú ani situácie, kedy na ulici alebo v autobuse stretnete starého pána, ktorý má v ušiach slúchadlá. A čím to, že sú tak populárne? MP3 prehrávače totiž vynikajú niekedy až miniatúrnymi rozmermi, sú ľahučké, majú dlhú výdrž na batérie, ale hlavne vďaka moderným flash pamätiam, ktoré obsahujú, pojmú pokojne celú zbierku Vašej obľúbenej hudby. MP3 prehrávače tiež môžete cez rozhranie USB ľahko pripojiť ku každému počítaču a môžete ich používať aj ako flashdisk pre jednoduchý prenos Vašich počítačových dát, dokumentov, obrázkov atp.

Pokračovať

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08