Obnoviť stránku

TEAC MP-370SD černý (black) 8GB

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TEAC MP-370SD černý (black) 8GB

Štýlový MP3 prehrávač v čiernom prevedení vhodný pre voľný čas a športovanie.Výhodou prehrávača je mnoho funkcií, medzi ktorými nechýba hlasový záznamník, FM tuner či ekvalizér.Samozrejmosťou je reprodukcie audio súborov MP3 a WMA, videá vo formátoch MTV a nechýba ani funkcia prehliadanie obrázkov vo formátoch JPEG a BMP.Zabudovaný Li-Ion akumulátor, ktorý možno nabíjať cez USB rozhranie alebo AC adaptérom dovoľuje nepretržité prehrávanie po dobu až 10 hodín.Prístroj disponuje flash pamäťou o kapacite 8 GB a možno ju ďalej rozšíriť pomocou Micro SD pamäťové karty.
Parametre a špecifikácie:
Hlavné vlastnosti: Možno použiť ako prehrávač, rádio, záznamník Nahrávanie z rádia Ekvalizér so siedmimi módy Zobrazení ID3 tagov a textu skladieb Možnosť upgradu firmware Slot pro Micro SD pamäťové karty
Kapacita:
8 GB flash pamäť
Podporované formáty:
MP3, WMA
MTV
JPG, BMP
Displej:
Uhlopriečka:1,5 "
Rozhranie:
USB 2.0 (USB 1.1 kompatibilné)
Napájanie:
Li-Ion akumulátor
Výdrž až 10 hodín
Rozmery:
70 x 40 x 12 mm
Hmotnosť:
40 g
Obsah balenia:
Prehrávač
Užívateľský manuál
USB kábel
Slúchadlá
Inštalačný softvér
Kód:  JI007p2
Produktové číslo:  MP-370SD-8GB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14