Obnoviť stránku

Moza Slypod E

2,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Moza Slypod E

Motorizovaný stabilizátor Moza Slypod E

Stabilizátor Moza Slypod E sa stane vaším motorizovaným pomocníkom na jednoduché vytváranie kreatívnych záberov. Zvládne horizontálny posun kamery s ultra plynulým pohybom. Slypod E je možné využívať aj ako monopod, takže preskúmate každý zaujímavý kút sveta.

Aplikácia Moza Master

S aplikáciou MOZA Master vyskúšate viacosové robotické pohyby na špeciálne filmové zábery. Inception Mode ponúka automatické otáčanie, nastavenie rýchlosti a ovládanie uhla. S režimom Vertigo Shot priblížite, či oddialite zábery. Zamerajte sa na jeden bod a vyberte režim sledovania objektu. Stabilizátor sa už o všetko postará. K dispozícii je aj širokouhlé fotografovanie.

Kľúčové vlastnosti stabilizátora MOZA Slypod E

  • Stabilizátor MOZA Slypod E je motorizovaný pomocník pri fotografovaní
  • Posúva kameru v horizontálnej polohe
  • Môžete ho využívať aj ako monopod
  • Pomocou aplikácie MOZA Master získate profesionálne zábery
  • Na náročné zábery je pripravené inteligentné riadenie pohybu MOZA Deep Red
  • Silný motor unesie 9 kg vertikálne a 4 kg horizontálne
  • Pohyby za vás bude ovládať umelá inteligencia
  • Kompaktné rozmery spolu s dodávanou taškou uľahčujú prenášanie
  • Batéria vydrží pracovať po dobu 2 hodín
  • Môžete ju napájať z externého zariadenia

Systém ovládania polohy a rýchlosti stabilizátora MOZA Slypod E

Stabilizátor MOZA je vybavený inteligentným riadením pohybu MOZA Deep Red, ktorý zabezpečuje presné ovládanie polohy aj rýchlosti stabilizátora Slypod E. Túto funkciu oceníte najmä pri tých najnáročnejších záberoch. Pohyb budete ovládať s presnosťou na 1 mm. Stabilizátor môžete ovládať prostredníctvom aplikácie MOZA Master, alebo diaľkového ovládača (nie je súčasťou balenia).

Výkonný motor pre presný záber

Stabilizátor MOZA Slypod E je vybavený motorom s technológiou hnacieho motora od spoločnosti Mars Rover. Jeho krútiaci moment je až 1 Nm. Čo je dostačujúce pre 9 kg vertikálnu a 4 kg horizontálnu záťaž. Z 0 na 10 000 otáčok za minútu zrýchli iba za 10 mikrosekúnd.

Pohyby ovládané umelou inteligenciou

V aplikácii MOZA Master si naprogramujete vzdialenosť, rýchlosť aj zrýchlenie kamery a umelá inteligencia to vykoná za vás. Vždy presne na čas a plynulo. Pohyb môžete rozdeliť do rôznych segmentov. V každom je možné naprogramovať individuálnu vzdialenosť, čas i smer pohybu. V aplikácii je pripravených päť rôznych farieb pre indikátor na stabilizátore. Zvoľte si podľa vlastných preferencií. V rozhraní STEP Timelapse si naprogramujete dĺžku i čas každého kroku.

Ľahko prenosný

Statív MOZA Slypod E si so sebou vezmete kamkoľvek vďaka jeho kompaktným rozmerom a dodávanej praktickej taške. Tá je odolná proti dažďu, je vybavená vnútornými zipsami, takže bude statív aj s príslušenstvom vždy v bezpečí. Samotný statív je navyše odolný proti vetru, piesku i prachu. Je vyrobený zo zliatiny hliníka, ktorá stabilizátoru prepožičiava vysokú odolnosť a pevnosť. Vďaka tomu ho tak ľahko nepoškriabete.


Neobmedzené napájanie stabilizátora MOZA Slypod E

Profesionálny stabilizátor MOZA Slypod E je vybavený vstavanou batériou, ktorá vydrží po dobu až 2 hodín. Statív je možné súčasne napájať z externého zariadenia napríklad z powerbanky.



Obsah balenia stabilizátora MOZA Slypod E

  • Stabilizátor MOZA Slypod E
  • Adaptér na stojan
  • Rýchloupínací adaptér
  • USB–C kábel
  • Tripod
  • Používateľský manuál
  • Taška na prenášanie
  • Škatuľa

Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ zariadenia Fotoaparát

Vlastnosti

Hmotnosť 920 g
Maximálne zaťaženie 9 070 g (9,07 kg)
Spôsob pripevnenia 1/4" závit
Bežná výdrž batérie 2 h

Konektivita

Pripojenie Bluetooth
Konektory USB-C
Podpora OS Android, iOS

Rozšírené vlastnosti

Rozšírené vlastnosti Teleskopická rukoväť, Statívová trojnožka

Režimy

Integrované režimy Časozberný režim
Kód:  Mo21za05
Produktové číslo:  SPE02

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04