Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Moza Nano SE green

3,9 8 hodnotení

Moza Nano SE green

Nahrávajte plynulé stabilizované videá s absolútnou ľahkosťou

S inteligentným selfie stabilizátorom MOZA Nano SE s výsuvnou rukoväťou môžete nahrávať plynulé videá v profesionálnej kvalite. Snímajte stabilizované zábery z ľubovoľných uhlov a to aj počas chôdze, alebo behu. Určite oceníte rad praktických funkcií stabilizátora ako je skladací dizajn, oddeliteľný Bluetooth ovládač, či možnosť nahrávania vo vertikálnej a horizontálnej polohe. Na profesionálnu úpravu vašich videí poslúži mobilná aplikácia MOZA Genie s kreatívnym editorom.

Kľúčové vlastnosti gimbalu MOZA Nano SE

  • Maximálna nosnosť 280 g
  • Skladací dizajn, výsuvná rukoväť a funkcia trojnožky
  • Rozsah pohybu osi otáčania 270°
  • Rýchle prepínanie medzi horizontálnym a vertikálnym režimom
  • Bezdrôtové Bluetooth rozhranie
  • Teleskopické vysúvanie rukoväti až 35 cm
  • Oddeliteľný Bluetooth ovládač
  • Stabilizátor MOZA Nano SE má stavový LED indikátor
  • Časozberné videá, spomalené zábery, 360° režim, dvojitá expozícia
  • Dobíjacia batéria s kapacitou 10 hodín
  • USB-C rozhranie na nabíjanie
  • Mobilná aplikácia MOZA Genie (Android, iOS)


MOZA Nano SE s kompaktným skladacím dizajnom

Ultra ľahký gimbal MOZA Nano SE pre mobilný telefón váži iba 250 g. Jeho kompaktné telo sa v zloženom stave pohodlne zmestí do dlane a napriek tomu umožňuje vyváženie aj veľkých telefónov s hmotnosťou až 280 gramov.

Oddeliteľný Bluetooth ovládač

Prenosný Bluetooth ovládač môžete ľahko oddeliť a ovládať stabilizátor MOZA Nano SE na diaľku. Osloboďte svoje ruky a majte nahrávanie videí vždy pod kontrolou. Pomocou tlačidiel si môžete voliť medzi režimom videa a fotografovaním, nastaviť zoom, zmeniť orientáciu záberu, či prepínať medzi prednou a zadnou kamerou telefónu.

MOZA Nano SE ponúka duálne bezdrôtové ovládanie

Spárujte váš smartfón cez bezdrôtové Bluetooth rozhranie s mobilnou aplikáciou MOZA Genie a ovládajte stabilizátor MOZA Nano SA prostredníctvom mobilného telefónu. Objavujte nové možnosti pri natáčaní videí, ktoré vaše zábery posunú na úplne novú úroveň.

Režim na výšku a na šírku

MOZA Nano SE umožňuje rýchle prepínanie medzi režimami nahrávania videa na šírku, alebo na výšku, vďaka čomu môžete záznam prispôsobiť na mieru rôznym scénam. Zachyťte každú akciu z perfektného uhla jediným kliknutím.


S aplikáciou MOZA Genie ľahko vytvoríte svoj príbeh

Mobilná aplikácia MOZA Genie ponúka režim Magic Mode so širokou škálou vstavaných šablón na kreatívne nahrávanie videí, vďaka ktorým bude vaša filmová tvorba nielen jednoduchšia, ale aj zábavnejšia. Jednoducho vyberte štýl a podľa tipov na obrazovke vytvorte svoje ďalšie majstrovské dielo. So selfie gimbalom MOZA Nano SE môžete natáčať aj spomalené zábery a dych vyrážajúce časozberné videá, ktoré podporia umelecký dojem filmu.

Objavujte, vytvárajte a zdieľajte po celý deň

Mobilný stabilizátor OZA Nano SE ponúka dlhú životnosť batérie až 10 hodín, takže môžete popustiť uzdu svojej tvorivosti. Nahrávajte naživo bez nutnosti pripojenia k elektrickej sieti, čo privítate predovšetkým na cestách.

MOZA Nano SE disponuje teleskopickou rukoväťou na širokouhlé zábery

So štvorstupňovým predĺžením teleskopickej rukoväti môžete dĺžku stabilizátora MOZA NANO SA zväčšiť až na 690 mm. Ide o ideálny nástroj na vytváranie širokouhlých záberov a skupinových selfie fotografií.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Zelená

Vlastnosti

Určenie Na stôl, Do ruky
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Bez fixácie

Dĺžka

Dĺžka min. 33 cm
Dĺžka max. 69 cm

Vlastnosti

Vlastnosti So statívom (funkcia trojnožky), So stabilizáciou, Vyberateľné diaľkové ovládanie
Maximálna šírka telefónu 90 mm

Určenie

Typ zariadenia Smartfón

Vlastnosti

Hmotnosť 250 g
Maximálne zaťaženie 280 g (0,28 kg)
Spôsob pripevnenia Prispôsobiteľné čeľuste
Bežná výdrž batérie 10 h

Konektivita

Pripojenie Bluetooth
Konektory USB-C
Podpora OS Android, iOS

Rozšírené vlastnosti

Rozšírené vlastnosti Teleskopická rukoväť, Diaľkové ovládanie, Integrovaná powerbanka, Statívová trojnožka, Ovládanie pomocou mobilnej aplikácie
Kód:  Mo21za01
Produktové číslo:  MST03

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17