Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Moza Mini MX2

4,0 8 hodnotení
85,90 €

Moza Mini MX2

Nahrávajte plynulé videá s úplnou ľahkosťou

So skladacím gimbalom MOZA Mini MX2 pre mobilné telefóny, ktorý využíva pokročilý stabilizačný algoritmus Deep Red, zaobstaráte mimoriadne plynulé profesionálne filmové záznamy, a to aj počas chôdze alebo behu. Ide o prvý gimbal s automatickým upevňovaním telefónu na svete. Vďaka kompaktnej veľkosti a intuitívnemu ovládaniu jednou rukou sa stane skvelým pomocníkom pri nahrávaní videí a fotografovaní z rôznychuhlov. Zhotovené záznamy potom môžete upravovať v mobilnej aplikácii MOZA Genie. Veľkými benefitmi gimbalu MOZA Mini-MX2 je vstavaná batéria so skvelou výdržou na úrovni 24 hodín a mód na kontinuálne zaostrenie na vybranú osobu – FPV mode.

Kľúčové vlastnosti gimbalu MOZA Mini-MX2

  • Prvý gimbal s automatickým upevňovaním telefónu na svete
  • Maximálna nosnosť 280 g
  • Gimbal disponuje módom FPV – kontinuálne zaostrenie na vybranú osobu
  • Rýchle prepínanie medzi horizontálnym a vertikálnym režimom
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth
  • Ergonomický dizajn a skladacia konštrukcia
  • Magic mode ponúka prednastavené profily na kreatívne zábery
  • MOZA Mini-MX2 podporuje ovládanie gestami
  • Dobíjacia batéria s výdržou 24 hodín
  • Mobilná aplikácia MOZA Genie (Android, iOS)

Gimbal MOZA Mini-MX2 ponúka automatické upevnenie telefónu

Gimbal MOZA Mini-MX2 umožní automatické nastavenie bez zložitého vyvažovania. Stačí upevniť mobilný telefón do držiaka, spárovať cez bezdrôtové Bluetooth rozhranie a počas pár sekúnd je zariadenie pripravené na použitie.

Horizontálne aj vertikálne nahrávanie

Trojitým stlačením tlačidla napájania môžete ľahko prepínať medzi nahrávaním na výšku alebo na šírku. Stabilizátor Gimbal MOZA Mini-MX2 sa rýchlo prispôsobí snímaným scénam, takže vám neutečie žiadna dôležitá akcia.

MOZA Mini-MX2 s intuitívnym ovládacím panelom

Kompaktný stabilizátor MOZA Mini-MX2 je vybavený ovládacím panelom s intuitívne rozmiestnenými tlačidlami, vďaka čomu umožní pohodlné ovládanie jednou rukou. Nechýba ani LED ukazovateľ kapacity batérie.

S aplikáciou MOZA Genie ľahko vytvoríte svoj príbeh

Mobilná aplikácia MOZA Genie ponúka režim Magic Mode so širokou škálou vstavaných šablón na kreatívne nahrávanie videí, vďaka ktorým bude vaša filmová tvorba nielen jednoduchšia, ale aj zábavnejšia. Jednoducho vyberte štýl a podľa tipov na obrazovke vytvorte svoje ďalšie majstrovské dielo.

MOZA Mini-MX2 umožní automatické sledovanie objektu – FPV

Udržujte váš predmet záujmu vždy v strede pozornosti. Poklepaním vyberte objekt, nastavte zaostrovacie pole a spustite nahrávanie. Zvolený objekt zostane vždy zaostrený aj počas pohybu a jeho sledovanie nenarušia ani objekty v popredí.

MOZA Mini-MX2 podporuje ovládanie gestami

Inteligentná funkcia Smart Gesture Control umožní rýchle fotografovanie bez použitia rúk. Jednoducho skomponujte snímku a pomocou jednoduchého gesta rukou spustite alebo zastavte záznam.

Profesionálne úpravy nahrávok

Mobilná aplikácia MOZA Genie premení váš smartfón na robustný editačný nástroj s kreatívnymi funkciami, ktoré bežne nájdete v profesionálnom editačnom softvéri. Využite funkcie na vybratie, spojenie a vloženie video nahrávok, ktoré neskôr môžete doplniť o filtre, efekty a prechody. Výsledné video je možné podkresliť obľúbenou hudbou a doplniť titulkami.

MOZA Mini-MX2 ponúka pokročilé režimy na kreatívne nahrávky

K dispozícii sú kreatívne režimy na zhotovovanie dych vyrážajúcich časozberných videí, dramatických spomalených záberov či režim Inception s efektom dynamickej rotujúcej šošovky. V režime Sport Gear zaobstaráte záznam rýchlych športových scén s vylepšenou dobou odozvy. Vďaka tomu už nikdy nezmeškáte rozhodujúci okamih. Funkcia Vertigo upraví rýchlosť zoomu a pridá tak nový rozmer a hĺbku na zdôraznenie emóciívo vašom príbehu.

Ergonomický dizajn

Vďaka praktickému skladaciemu dizajnu sa stabilizátor MOZA Mini-MX2 pohodlne zmestí do dlane vašej ruky, malej kabelky alebo zadného vrecka. Ergonomické nastavenie vám umožňuje prirodzene snímať v rôznych uhloch, aby ste získali najlepšiu snímku. Nahrávanie videa je navyše veľmi jednoduché bez namáhania zápästia.

Stabilizátor MOZA Mini-MX2 má široké možnosti rozšírenia

Kompaktný gimbal pre mobilný telefón MOZA Mini MX2 disponuje rozšíriteľným 1/4" závitom, pomocou ktorého k statívu pripojíte ďalšie príslušenstvo, ako je napr. teleskopická predlžovacia tyč, pomocou ktorej rozšírite rozsah statívu.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Sivá

Vlastnosti

Určenie Do ruky
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický
Vlastnosti a funkcie Upraviteľná poloha

Kompatibilita

Min. šírka zariadenia 6 cm
Max. šírka zariadenia 8,8 cm

Dĺžka

Dĺžka max. 26,5 cm

Vlastnosti

Vlastnosti Ovládanie cez Bluetooth, So stabilizáciou
Maximálna šírka telefónu 88 mm

Materiál

Materiál Plast
Materiál rukoväti Plastová rukoväť

Určenie

Typ zariadenia Smartfón

Vlastnosti

Hmotnosť 423 g
Maximálne zaťaženie 280 g (0,28 kg)
Spôsob pripevnenia Prispôsobiteľné čeľuste
Bežná výdrž batérie 24 h

Konektivita

Pripojenie Bluetooth
Konektory USB-C
Podpora OS Android, iOS

Rozšírené vlastnosti

Rozšírené vlastnosti Ovládanie pomocou mobilnej aplikácie

Režimy

Integrované režimy Scenérický režim
Kód:  MozaA016
Záruka: 21 mesiacov
Produktové číslo:  miniMX2-5251

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17