Obnoviť stránku

MOZA Mini-MX

4,3 33 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MOZA Mini-MX

Nahrávajte plynulé videá s dokonalou ľahkosťou

So skladacím gimbalom MOZA Mini-MX pre mobilné telefóny, ktorý využíva pokročilý stabilizačný algoritmus Deep RedDeep, zhotovíte mimoriadne plynulé profesionálne filmové záznamy, a to aj počas chôdze, alebo behu. Vďaka kompaktnej veľkosti a intuitívnemu ovládaniu jednou rukou sa stane skvelým pomocníkom pri nahrávaní videí a fotografovaní z rôznych uhlov. Nasnímané záznamy môžete následne upravovať v mobilnej aplikácii MOZA Genie. Veľkými benefitmi gimbalu MOZA Mini-MX sú vstavaná batéria so skvelou kapacitou na úrovni 20 hodín a režim na kontinuálne zaostrenie na vybranú osobu – FPV mode.

Kľúčové vlastnosti gimbalu MOZA Mini-MX

  • Maximálna nosnosť 280 g
  • Gimbal disponuje režimom FPV – kontinuálne zaostrenie na vybranú osobu
  • Rýchle prepínanie medzi horizontálnym a vertikálnym režimom
  • Bezdrôtové rozhranie Bluethooth 5.1 BLE
  • Ergonomický dizajn a skladacia konštrukcia
  • Magic mode ponúka prednastavené profily na kreatívne zábery
  • MOZA Mini-MX podporuje ovládanie gestami
  • Dobíjacia batéria s kapacitou 20 hodín
  • Mobilná aplikácia MOZA Genie (Android, iOS)

Stabilizátor MOZA Mini-MX ponúka jednoduché nastavenie

Flexibilný kĺb gimbal MOZA Mini-MX umožní rýchle a jednoduché nastavenie bez zložitého vyvažovania. Stačí upevniť mobilný telefón do držiaka, spárovať cez bezdrôtové Bluetooth rozhranie a v priebehu niekoľkých sekúnd je zariadenie pripravené na použitie.

Horizontálne i vertikálne nahrávanie

Trojitým stlačením tlačidla napájania môžete ľahko prepínať medzi nahrávaním na výšku, alebo na šírku. Gimbal MOZA Mini-MX sa rýchlo prispôsobí snímaným scénam, takže vám neunikne žiadna dôležitá akcia.

MOZA Mini-MX s intuitívnym ovládacím panelom

Kompaktný stabilizátor MOZA Mini-MX je vybavený ovládacím panelom s intuitívne rozmiestnenými tlačidlami, vďaka čomu umožní pohodlné ovládanie jednou rukou. Nechýba ani LED ukazovateľ kapacity batérie.

S aplikáciou MOZA Genie ľahko vytvoríte svoj príbeh

Mobilná aplikácia MOZA Genie ponúka režim Magic Mode so širokou škálou vstavaných šablón na kreatívne nahrávanie videí, vďaka ktorým bude vaša filmová tvorba nielen jednoduchšia, ale aj zábavnejšia. Jednoducho vyberte štýl a podľa tipov na obrazovke vytvorte svoje ďalšie majstrovské dielo.

MOZA Mini-MX umožní automatické sledovanie objektu – FPV

Udržujte váš predmet záujmu vždy v strede pozornosti. Poklepaním vyberte objekt, nastavte zaostrovacie polia a spustite nahrávanie. Zvolený objekt zostane zaostrený aj počas pohybu a jeho sledovanie nenarušia ani objekty v popredí.

Stabilizátor MOZA Mini-MX podporuje ovládanie gestami

Inteligentná funkcia Smart Gesture Control umožní rýchle fotografovanie bez použitia rúk. Jednoducho skomponujte snímku a pomocou jednoduchého gesta rúk spustite, alebo zastavte záznam.

Profesionálne úpravy nahrávok

Mobilná aplikácia MOZA Genie premení váš smartfón na robustný editačný nástroj s kreatívnymi funkciami, ktoré zvyčajne nájdete v profesionálnom editačnom softvéri. Využite funkcie na vybratie, spojenie a vloženie video nahrávok, ktoré následne môžete doplniť o filtre, efekty a prechody. Výsledné video môžete podkreslit obľúbenou hudbou a doplniť titulkami.

MOZA Mini-MX ponúka pokročilé režimy na kreatívne nahrávky

K dispozícii sú kreatívne režimy na zhotovovanie dych vyrážajúcich časozberných videí, dramatických spomalených záberov, či režim Inception s efektom dynamickej rotujúcej šošovky. V režime Sport Gear zhotovíte záznam rýchlych športových scén so zdokonalenou dobou odozvy. Vďaka tomu už nikdy nezmeškáte rozhodujúci okamih. Funkcia Vertigo upraví rýchlosť zoomu a pridá tak nový rozmer a hĺbku na zdôraznenie emócií vo vašom príbehu.

Ergonomický dizajn

Vďaka praktickému skladaciemu dizajnu sa stabilizátor MOZA Mini-MX pohodlne zmestí do dlane vašej ruky, malej kabelky, alebo zadného vrecka. Ergonomické nastavenie umožňuje prirodzene snímať v rôznych uhloch, aby ste získali najlepšiu snímku. Nahrávanie videa je navyše veľmi jednoduché bez namáhania zápästia.

MOZA Mini-MX má široké možnosti rozšírenia

Kompaktný gimbal pre mobilný telefón MOZA Mini MX disponuje rozšíriteľným 1/4“ závitom, pomocou ktorého k statívu pripojíte ďalšie príslušenstvo ako je napríklad teleskopická predlžovacia tyč, pomocou ktorej rozšírite rozsah statívu.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Do ruky
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický

Určenie

Typ zariadenia Smartfón

Vlastnosti

Hmotnosť 412 g
Maximálne zaťaženie 280 g (0,28 kg)
Spôsob pripevnenia Prispôsobiteľné čeľuste
Bežná výdrž batérie 20 h

Konektivita

Pripojenie Bluetooth
Konektory Micro USB, USB-C
Podpora OS Android, iOS

Rozšírené vlastnosti

Rozšírené vlastnosti Diaľkové ovládanie, Integrovaná powerbanka, Statívová trojnožka, Ovládanie pomocou mobilnej aplikácie

Režimy

Integrované režimy Scenérický režim, Časozberný režim, 360° režim, Story režim
Kód:  MozaA011
Produktové číslo:  MSG02

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02