Obnoviť stránku

MOULINEX Masterchef 8000 FP664G30

4,3 26 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MOULINEX Masterchef 8000 FP664G30

Kompaktný kuchynský robot Moulinex Masterchef 8000 s jedinečnou výbavou a dizajnom sa stane vašim obľúbeným pomocníkom v kuchyni. Vďaka kompaktnému a elegantnému vyhotoveniu s kombináciou bielej a červenej farby dodá jeho dizajn vašej kuchyni moderný vzhľad a navyše nezaberie pri skladovaní veľa miesta. Bohaté príslušenstvo a vysoký výkon 1000 W vám zaručí široké možnosti použitia od miešania až po miesenie a vy si ho tak naozaj rýchlo zamilujete.



Všestranný silák


Len ťažko budete hľadať funkciu, ktorú by MOULINEX Masterchef nezvládol. Jeho možnosti sú vzhľadom k jeho kompaktným rozmerom až neuveriteľne široké. Základom každého dobrého kuchynského robota je bezpochyby jeho motor. 1000 W výkonu si bezproblému poradí aj s tými najťažšími činnosťami.



Veľa priestoru

Veľká 3-litrová nádoba umožňuje spracovávať naozaj veľké množstvo potravín a rovnako tak nechýba ani 1,5-litrový mixér. Behom chvíľky tak pripravíte množstvo chutných pokrmov a po ich dokončení je možné navyše nádoby veľmi ľahko umyť.



Nápoje plné vitamínov

Pripravte si delikátne ovocné nápoje bez konzervantov a iných pridaných látok. Pomocou odšťavovača a lisu na citrusy získate zdravé ovocné nápoje behom okamihu. Doprajte si vy aj vaša rodina dúšok chutné ovocné šťavy plné vitamínov.



Poradí si so všetkým

Silný motor v kombinácii s hnetačom vám umožní pripraviť cesto ako základ na vaše koláče, bábovky alebo domáci chlieb. Masterchef vám ušetrí veľa sily a času stráveného prípravou cesta ručne. Stačí vložiť správne ingrediencie a kuchynský robot za vás urobí všetko potrebné.



Ostrý ako britva

Súčasťou balenia sú tiež dva rezacie kotúče, ktoré si poradia aj s tými najťažšími kúskami. V okamihu tak nakrájate cibuľku, mrkvu, zemiaky alebo uhorky na plátky. Stačí kotúč umiestniť do robota a zelenina z neho bude doslova svišťať.




Zapadne všade


Vďaka vertikálnej konštrukcii vyniká kuchynský robot priestorovú nenáročnosť. Na pracovnom stole v kuchyni či pri jeho skladovaní ušetríte oveľa viac cenného miesta než u klasických robotov bežnej konštrukcie. Skvele tak zapadne aj do menej priestranných kuchýň.



Všetko na jednom mieste

Firma MOULINEX dotiahla skladovateľnosť a priestorovú nenáročnosť ešte oveľa ďalej. Väčšinu príslušenstva je možné totiž vložiť priamo do hlavnej nádoby a ušetriť tak veľa miesta a mať všetko potrebné vždy po ruke. Protišmyková úprava krytu motora potom zaisťuje bezpečné usadenie ako na stole, tak aj v skrini.


Parametre a špecifikácia:
Príkon:
1000 W
Pracovná misa:
3 l
Mixovací nadstavec:
1,5 l
Vlastnosti:
2 rýchlosti
integrovaný
úložný systém kábla
protišmyková úprava
antikorový nôž
odšťavovač
lis na citrusy
antikorová šľahacia metla
hnetacie tŕň
kovový disk na strúhanie zemiakov
2 kovové rezacie disky
Farebné vyhotovenie:
bielo-červené

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, lis na citrusy/odšťavovač

Vlastnosti

Príkon 1 000 W
Spôsob miešania Stredový
Počet rýchlostí 2
Vlastnosti Tlačidlo PULSE (Turbo)

Materiál

Materiál plášťa Plast

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 27,5 cm
Šírka 26 cm
Výška 43 cm
Hmotnosť 6,92 kg

Farba

Farba Červená
Kód:  EAV3071c0
Produktové číslo:  FP664G30
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19