Obnoviť stránku

Motorola Scout 73

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Motorola Scout 73

Vonkajšia WiFi kamera, vďaka ktorej budete mať váš majetok, prípadne domácich miláčikov, stále pod dohľadom. Stačí len pripojiť kameru na internet prostredníctvom WiFi alebo LAN a stiahnuť bezplatnú aplikáciu Hubble do vášho mobilného telefónu. Celý proces inštalácie vrátane pripevnenia kamery je ľahký a nezaberie viac ako niekoľko minút. Následne možno Motorolu Scout 73 prostredníctvom aplikácie ovládať, a to odkiaľkoľvek na svete (smartfón musí byť pripojený na internet).

Kľúčové vlastnosti

  • WiFi, LAN vonkajšia kamera
  • Nahráva videá v HD rozlíšení, možnosť robiť fotografie
  • Vodoodolná
  • Ovládanie pomocou inteligentného telefónu a aplikácie
  • Otáčanie ako v horizontálnom, tak i vertikálnom smere
  • Digitálny zoom, infračervené nočné videnie
  • Aplikácia Hubble kompatibilná so systémom Android a iOS
  • Upozornenie v prípade detekcie pohybu
  • Jednoduchá inštalácia na stenu

Monitoring 24/7

Ako už bolo spomenuté, prostredníctvom mobilnej aplikácie Hubble možno kameru vzdialene ovládať. Možno ju natáčať nielen v horizontálnom, ale aj vertikálnom smere. Motorola Scout 73 vám umožní rozhliadnuť sa do všetkých strán. Celú oblasť budete mať doslova ako na tanieri, a to v kvalitnom HD rozlíšení. Nechýba ani funkcia digitálneho zoomu, respektíve priblíženia, a infračervené nočné videnie. V neposlednom rade oceníte tiež upozornenie, ktoré vám kamera v prípade detekcie pohybu zašle priamo do vášho smartfónu. Vďaka tomu vám neunikne ani šuchnutie myši. Aplikácia Hubble je kompatibilná so systémom Android aj iOS.

Odolná vonkajšia kamera

Motorola Scout 73 je navrhnutá pre pripevnenie na stenu. Je určená pre vonkajšie použitie, pričom si poradí aj s nepriazňou počasia - vodoodolná. Okrem toho je kamera relatívne drobná a v čiernom vyhotovení. Zbytočne tak nepúta pozornosť.

Rozmery kamery:
14 × 17 × 13 cm

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Použitie Vonkajšia
Kód:  MPS001a
Produktové číslo:  301310100201
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02