Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Motorola Nexus 6 Cloud White

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Motorola Nexus 6 Cloud White

Mobilný spoločník na cesty, ktorý vám nahradí ako telefón, tak aj tablet. Bol starostlivo navrhnutý pre vyberavého majiteľa, ale aj toho presvedčí svojou najmodernejšou výzbrojou. Pri prvom spustení vás omráči displejom. AMOLED technológia oživuje farby a s rozlíšením väčším ako Full HD ožijú aj HD filmy v najjemnejších detailoch. Na 6" ploche sa vám budú skvele čítať celé knižky, dokumenty aj webové stránky. Aj napriek rozmernému displeju sadne presne do ruky, k čomu dopomôže aj minimalistické ohraničenie displeja a jednoduché línie štíhleho tela.

Lollipop je tu


S Nexus 6 budete jedným z prvých, kto si užije najnovšiu aktualizáciu Google Android. V poslednej verzii Android s názvom Lollipop si vychutnáte vylepšenie komfortu. Všetky vaše obľúbené aplikácie Google spolupracujú naprieč všetkými zariadeniami - mobilné telefóny, tablety a nezabudlo sa na trend v podobe hodiniek. Dokonalé splynutie sa odrazilo v zdieľaní prostriedkov. Napríklad si z iného Android zariadenia prehráte čokoľvek, ale aj Gmail, Chrome, Google Calendar, Google Keep a ďalšie sú dokonale integrované.

Bez hraníc


Výber aplikácií na Google Play už presiahol 1 milión, takže si určite vyberiete aj vy, čím systém vyšperkovať. Čaká na vás obrovská zbierka kníh, časopisov, nepreberné množstvo hudby aj videí a hlavne tisíce aplikácií s praktickým zameraním aj pre číru hernú zábavu. Spolu s mamutím výkonom Motorola Nexus 6 sadne aj ako herná konzola, ktorá zvláda prepracovanú grafiku, ktorá bola výsadou stolových počítačov. Nech už ste vyznávačom akčných strieľačiek, stratégií, pretekov alebo logických hier, vždy na vás čaká široký výber.

Výkon na rozdávanie


Plynulú hrateľnosť, rýchle načítanie stránok a chod mnohých aplikácií zabezpečí 4-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 805 s enormnou 3 GB operačnou pamäťou. Nástupca známeho procesora 800 ponúka až o 40 % viac výkonu a až o 20 % väčšiu úspornosť, čo je nemalý pokrok pre vašu spokojnosť. V testoch drví aj najdrahšie kúsky prestížnych značiek.

V plnej sile


Luxusnú výbavu dopĺňa 13 Mpx fotoaparát s optickou stabilizáciou, režimom HDR + a úžasnou svetelnosťou (F = 2). Parádne zachytíte každý okamih fotografiami či videom v rozlíšení až 4K! Myslelo sa aj na správnu atmosféru hier a počuteľnosť dialógov filmov. Stereo reproduktory sú prakticky umiestnené na prednej strane. Vysokokapacitná batéria (3220 mAh) poskytuje až 24 hodín na jedno nabitie. Motorola Turbo dodá rýchlu dávku energie. Stačí 15 minút v nabíjačke a dostanete energiu až na 6 ďalších hodín.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 6 " (15,24 cm)
Typ displeja AMOLED
Jemnosť displeja 493 PPI

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 13 Mpx
Rozlíšenie predného fotoaparátu 2 Mpx
Maximálna svetelnosť f/2
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria Vstavaná batéria

Pamäť a výkon

Značka procesora Qualcomm
Počet jadier procesora 4 ×
Frekvencia procesora 2,7 GHz (2 700 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Nano SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 5.0 Lollipop
Kód:  MO1000a1e
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03