Obnoviť stránku

Motorola Moto Z3 Play Modrý

+ prídavná batéria Moto Mods
4,6 9 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Motorola Moto Z3 Play Modrý

Vlastnosti telefónu

156,5 mm

Čelný pohľad

76,5 mm

Boční pohled

6,75 mm

Hmotnosť telefónu: 156 g

Úhlopříčka displeje

6"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 8.1 Oreo

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 000 mAh

výdrž batérie

MicroSim

2× Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry


76,5 × 156,5 × 6,75 mm

Vnitřní paměť

64 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

(12 + 5) + 8 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

MicroSDXC až 256 GB

slot na pamäťové karty

Váha

156 g

Motorola Z3 Play, Moto Mods späť v akcii

Skvele vybavený mobilný telefón Motorola Z3 Play poteší pekným moderným dizajnom s podporou rozšírenia Moto Mods, čo umožňuje pripojenie rôznych druhov príslušenstva, ako je napríklad dodatočná batéria, hlasný reproduktor alebo ešte lepší fotoaparát.

Prídavná batéria Motorola Moto Mods - Súčasťou balenia!

Súčasťou balenia mobilného telefónu Motorola Moto Z3 Play je aj prídavná batéria Moto Mods s kapacitou 2200 mAh. Batériu stačí jednoducho pripevniť ako zadný kryt a razom bude mať váš telefón takmer dvojnásobnú výdrž. Prídavná batéria je dodávaná v čiernom vyhotovení.

Bezchybná hardwarová výbava Motorola Z3 Play

Vnútri tepe výkonný osemjadrový procesor Snapdragon 636, ktorému pomáha 4 GB pamäte RAM. Na ukladanie dát slúži pamäť s kapacitou až 64 GB, s možnosťou rozšírenia pamäťovou kartou. Telefón tiež dokáže vďaka funkcii Dual SIM pracovať s dvoma SIM kartami a pohodlne medzi nimi prepínať. (2x SIM lebo 1x SIM a 1x SD karta). Predinštalovaný operačný systém Android 8.1 Oreo robí z ovládania telefónu jednoduchú záležitosť a ponúka vysokú stabilitu a zabezpečenie.

Veľký displej s minimálnymi rámčekmi

Telefón disponuje fantastickým Super AMOLED displejom s vysokým rozlíšením 2160 × 1080, ktorý dokáže zobraziť skutočne nádherné farby s vynikajúcim kontrastom, čo robí zo všetkého, čo na telefóne robíte naozajstný zážitok. Pretože displej zaberá celú prednú stranu, tak došlo k integrácii čítačky odtlačkov prstov do bočného zapínacieho tlačidla.

Duálny fotoaparát pre krásne fotografie

Fotenie s týmto telefónom je splnením snom. Pre získanie kvalitnej snímky už nepotrebujete drahé prístroje alebo profesionálneho fotografa. Vyspelá optika a duálny objektív s rozlíšením 12 + 5 Mpx sa o všetko postarajú a na vás je len stlačiť spúšť. S inteligentným softwarom je potom možné snímky ďalej upravovať alebo zdieľať. Poteší tiež prítomnosť prednej kamery s rozlíšením 8 Mpx, ktorá sa hodí napríklad pri fotení obľúbených selfies.

Podpora modulárneho konceptu Moto Mods

Moto Z3 ponúka podporu pre moto Mods pre rôzne vylepšenia telefónu. Je možné tak k prístroju pripojiť napríklad dodatočnú batériu, nový kryt alebo tiež herný ovládač a projektor.


Kód:  SMTR5013b
Produktové číslo:  PABH0037RO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07