Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Motorola Moto Z2 Play Šedý

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Motorola Moto Z2 Play Šedý

vlastnosti telefónu

72,6 mm

156,2 mm

6 mm

Hmotnosť telefónu: 145 g

5,5 "

Uhlopriečka displeja

Android 7.1.1

Typ operačného systému

3 000 mAh

Výdrž batérie

Micro SIM

Typ SIM karty

72,6 × 156,2 × 6 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

64 GB

Vnútorná pamäť

12 Mpx

Fotoaparát

4G LTE

Najrýchlejší internet

Micro SDXC

Slot na pamäťové karty

145 g

Hmotnosť telefónu

Šedá Motorola Moto Z2 Play je mobilný telefón, ktorý vám ponúkne veľký displej s 5,5" uhlopriečkou. Vysoký výkon zaisťuje osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 626 Octa-Core a o plynulosť systému sa stará 4 GB operačná pamäť. V telefóne je nainštalovaný najnovší operačný systém Android vo verzii 7.1.1 Nougat. Ten ponúka lepší multi-tasking a funkcie ako staršie verzie tohto systému. Prostredie je odladené a vďaka výkonným komponentom sa nemusíte báť akejkoľvek náročnej hry. Pre dáta a operačný systém je v tomto telefóne pripravená 64 GB interná pamäť. Pamäť telefónu je rozšíriteľná o Micro SDHC kartu s veľkosťou až 2 TB. Šedú Motorolu Moto Z2 Play poháňa batéria s kapacitou 3 000 mAh, vďaka ktorej telefón vydrží pri plnom zaťažení pracovať celý deň.


Kľúčové vlastnosti šedej Motoroly Moto Z2 Play Grey

  • Výnimočné komponenty v úzkom tele telefónu
  • Dokúpiteľné príslušenstvo Moto Mods
  • Veľký displej s technológiou Amoled
  • Najnovší operačný systém Android vo verzii 7.1.1
  • Osemjadrový procesor
  • Prisvetľovacia dióda pre fotografovanie za zhoršených svetelných podmienok
  • Atraktívny dizajn

Veľký displej s technológiou IPS

Šedá Motorola Moto Z2 Play disponuje 5,5" displejom s Full HD rozlíšením. Jeho veľkosť dostačuje na pohodlné sledovanie filmov a vďaka rozlíšeniu 1 920 × 1 080 neuvidíte na obrazovke ani jeden rozostrený pixel. Obraz je čistý a ostrý za každej situácie. A to aj v prípade, kedy na displej svieti slnko. Zaručuje to technológia AMOLED, ktorá celkovo vylepšuje pozorovacie uhly na displeji. Nad displejom nájdete 5 Mpx kamerku pre videohovory či selfie fotografie a videá.


Fotoaparát v hlavnej úlohe

Zadnej strane telefónu dominuje ľahko vystúpený fotoaparát s tónovanou prisvetľovacou diódou. Ten ponúkne rozlíšenie s veľkosťou 12 Mpx. Vzniknuté fotografie a videá sú v prekrásnej kvalite, a to aj za zhoršených svetelných podmienok. Na spodnej strane je konektorová výbava na pripojenie ďalšieho príslušenstva k telefónu, známa ako Moto Mods. K telefónu Moto Z2 Play si môžete prikúpiť hneď štyri doplnky pre každú situáciu.


Lepšie zabezpečenie s čítačkou odtlačkov prsta

Pod displejom sa nachádza oblé tlačidlo s implementovanou čítačkou odtlačkov prstov. Čítačka je rýchla a môžete ju využiť aj na zabezpečenie aplikácií v telefóne. Odomknutie Moto Z2 Play netrvá dlhšie ako 0,3 s. S touto čítačkou sa už nebudete musieť báť o svoje dáta a fotografie, vždy zostanú v bezpečí. Čítačka odtlačkov prstov je rýchlejšia a bezpečnejšia než klasické zamykanie telefónu pomocou PINu, hesla alebo gesta.

Kód:  SMTR5012b
Produktové číslo:  SM4494AC3N6
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07