Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Motorola Moto Mods JBL SoundBoost

5 6 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Príslušenstvo k tovaru

Motorola Moto Mods JBL SoundBoost

Reproduktor Motorola Moto Mods JBL SoundBoost 2 v čiernej farbe je súčasťou nového radu príslušenstva pre mobilné telefóny Motorola Moto. Ide o originálne riešenie, kde je príslušenstvo v tvare telefónu jednoducho prichytené k jeho zadnej strane pomocou veľmi silných magnetov. Nie je to inak aj v prípade tohto reproduktora. Ide o hlasný stereo reproduktor, ktorý disponuje vlastnou batériou. Vďaka tomu doba prehrávania hudby dosahuje až 10 hodín.

Hlavné prednosti reproduktora Motorola Moto Mods JBL SoundBoost 2

  • Súčasť nového, originálneho radu príslušenstva pre mobilný telefón Motorola Moto
  • Jednoduché prichytenie k mobilu vďaka integrovaným magnetom
  • Hlasitý stereo reproduktor v čiernej farbe s vlastnou batériou
  • Doba prehrávania až 10 hodín vďaka batérii s kapacitou 1 000 mAh
  • Je vybavený vstavaným mikrofónom a integrovaným stojanom
  • Frekvenčný rozsah 200 Hz – 20 kHz

Vstavaný mikrofón a integrovaný stojan

Reproduktor Motorola Moto Mods JBL SoundBoost 2 v čiernej farbe je vybavený aj vstavaným mikrofónom, ktorý je ideálny na konferenčné hovory a skypovanie. Inštalácia reproduktora je veľmi jednoduchá a zvládne ju naozaj každý. Stačí ho jednoducho priložiť k telefónu a vďaka zabudovaným magnetom sadne presne na správne miesto. Pohodlné používanie reproduktora Motorola Moto Mods JBL SoundBoost 2 zabezpečuje integrovaný stojan.


Kód:  xxSMTR5011a1
Produktové číslo:  ASMCNRTBLKEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01