Obnoviť stránku

Motorola Moto G9 Plus

4,8 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Motorola Moto G9 Plus

Motorola Moto G9 Plus o sebe na prvý pohľad prezradí, že ide o smartfón. Vďaka nemu budete môcť kedykoľvek spravovať sociálne siete, natáčať videá a fotografovať fotoaparátom so štyrmi snímačmi alebo hrať hry. Operačná pamäť zariadenia dosahuje kapacitu 4 GB. Práve tento výkon umožní spúšťať viac aplikácií naraz. Smartphonu Motorola Moto G9 Plus dodáva všetku energiu batéria, ktorá má dlhšiu výdrž vďaka nadštandardnej kapacite 5000 mAh. Nevyhnutným bodom je rovnako aj konektorová výbava, tvorí ju Jack (3,5mm) a USB-C. Smart telefón Motorola disponuje čistým Androidom.

Podstatné prednosti smartfónu Motorola Moto G9 Plus

  • SIM karty v konfigurácii hybridný slot
  • RAM 4 GB a CPU Qualcomm Snapdragon 730G
  • Grafický akcelerátor Adreno 618
  • NFC čip na bleskové platby a synchronizáciu zariadenia
  • Hlavný fotoaparát má rozlíšenie 64 Mpx
  • Na zadnej strane mobilu nájdete 4 fotoaparáty
  • Rýchly prístup k mobilnému telefónu cez čítačku odtlačkov prstov
  • 30 W rýchleho nabíjania
  • Mobilný telefón Motorola má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM

Displej a fotovýbava smartfónu Motorola Moto G9 Plus

displej mobilu s okrúhlym výrezom dostal do vienka Full HD rozlíšenie. Je založený na obľúbenej technológii IPS s kvalitným podaním farieb a dobrými pozorovacími uhlami. Foto či videovýbavu zastupuje v telefóne Motorola Moto G9 Plus pokročilý fotoaparát so štyrmi objektívmi, 8Mpx širokouhlý objektív (f/2,2), 2Mpx makro objektív (f/2,2), 2Mpx hĺbkový objektív (f/2,2 ks ) a hlavný 64Mpx objektív (f/1,8). Pri dokumentovaní formou videa príde maximálne vhod elektronická stabilizácia. Samozrejmosťou je užitočná dióda na prisvietenie. Pre ľudí zapálených do selfie momentiek má mobilný telefón vo výbave predný snímač s rozlíšením 16 Mpx.

Smartfón Motorola Moto G9 Plus má skvelú výbavu

Smartfón umožňuje využívať hneď dve SIM karty, z toho jednu namiesto pamäťovej karty. Rozšíriť úložisko vnútorného úložiska je možné prostredníctvom microSD karty. O ochranu smartfónu pred neoprávneným vniknutím do Motorola Moto G9 Plus sa postará obľúbená čítačka odtlačkov prstov umiestnená na tele zariadenia. Potešujúcou správou je určite zakomponované NFC na synchronizáciu či rýchle platby. V špecifikácii objavíte výraz OTG, čo v tomto prípade znamená, že k smartfónu sa dá kedykoľvek pripojiť externý disk alebo flash disk. Samozrejme, nechýba ani podpora rýchleho pripojenia k internetu a senzory dôležité pre bezproblémový chod všetkých aplikácií.

Kód:  SMTR5053ax
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03