Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Motorola Moto G8

4,7 10 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Motorola Moto G8

Vlastnosti telefónu

161,3 mm

Motorola Moto G8

75,8 mm

Motorola Moto G8

9 mm

Hmotnosť telefónu: 188 g

Uhlopriečka displeja

6,4"

Uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 10

Typ operačného systému

Kapacita batérie

4 000 mAh

Kapacita batérie

Micro Sim

Dual SIM

Typ SIM karty

Rozmery

75,8 × 161,3 × 9 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

64 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 + 8 + 2 Mpx

Fotoaparát

Pripojenie

LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

Micro SD až 512 GB

Slot na pamäťové karty

Hmotnosť

188 g

Hmotnosť telefónu

Telefón Motorola Moto G8 prekvapí fotografickými funkciami

Kúpte si za výhodnú cenu skvelý telefón, ktorý vás poteší v oblasti fotografických funkcií. Smartfón Motorola Moto G8 má totiž vo svojom repertoári okrem veľkého displeja aj až trojitú sústavu šošoviek na zadnej strane.

IPS displej s uhlopriečkou 6,4"

U inteligentného telefónu Motorola Moto G8 sa môžete kochať kvalitným displejom s pomerom strán 19 : 9. Uhlopriečka dosahuje krásnych 6,4", operuje s jemným rozlíšením, čo je 1 560 × 720 bodov, hustota bodov sa zastavila na hodnote 269 PPI. Vďaka tomu ponúka displej mobilu Motorola G8 dobrý kompromis medzi veľkosťou, dobrou čitateľnosťou a jednoduchým držaním. Na hornej strane sa nachádza čelná kamera s vynikajúcim rozlíšením 8 Mpx.

Tri kamery na zadnej strane telefónu G8

Základom fotografickej sústavy je 16 MPx primárny snímač vybavený svetelnosťou f/1.7, ktorý je doplnený o technológiu Quad Pixel. Tá sľubuje štyrikrát vyššiu citlivosť na svetlo. Pôjde tak o celkovo lepšie snímky aj pri zlých svetelných podmienkach.
Milovníkov makro fotografie poteší 2 Mpx senzor s clonou f/2.2 a dokonca nechýba ani samostatný ultraširoký snímač so 118° zorným uhlom a 8 Mpx rozlíšením.

Perfektná kapacita

S mobilným telefónom Motorola Moto G8 zažijete veľa zábavy. Jeho batéria má totiž výbornú kapacitu 4 000 mAh. Vďaka tomu vydrží celé dva dni aj pod väčšou záťažou. Vítame prítomnosť konektora USB-C aj 3,5 mm jacku, vhodného na pripojenie slúchadiel.

Motorola Moto G8

Snapdragon 655

Smartfón Motorola Moto G8 využíva 11 nm čip Snapdragon 665, ktorý pracuje s 8 jadrami na frekvencii až 2 GHz. Operačná pamäť RAM s kapacitou 4 GB zabezpečí plynulé prepínanie medzi viacerými aplikáciami.

Motorola Moto G8

Android 10 a bezpečnosť

Pohodlie a vysokú mieru zabezpečenia poskytuje prítomnosť čítačky odtlačkov prstov na zadnej strane telefónu. Ako operačný systém výrobca použil Android vo verzii 10.


Kód:  SMTR5042ax
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11