Obnoviť stránku

Motorola Moto E22

4,5 28 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Motorola Moto E22

Mobil Motorola Moto E22 patrí medzi inteligentné telefóny s dotykovým displejom. Umožní vám využívať internet, fotiť a natáčať videá fotoaparátom s dvoma objektívmi, ale tiež pracovať s aplikáciami alebo hrať hry. Mobil disponuje 6,5" displejom, čo poteší nadšencov veľkých telefónov. Vnútorná časť obsahuje priestor, do ktorého sa zmestí dual SIM + pamäťová karta. O plynulý chod systému sa postará 8-jadrový procesor MediaTek Helio G37. Operačná pamäť dosahuje kapacitu 4 GB. O dostatočný prísun energie sa postará batéria s kapacitou 4020 mAh. Určite tiež oceníte jeho konektorovú výbavu Jack (3,5 mm) a USB-C. Je chránený na úrovni stupňa krytia IP52. Mobil Motorola bol uvedený na trh v roku 2023.

Kľúčové vlastnosti mobilu Motorola Moto E22

  • Inteligentný mobil Motorola je osadený 6,5" obrazovkou
  • O hladký chod systému dbá 8-jadrový procesor
  • Kapacita operačnej pamäte je 4 GB
  • Batéria disponuje dostatočnou kapacitou 4020 mAh
  • Bude sa hodiť konektorová výbava Jack (3,5 mm) a USB-C
  • Hlavný zadný fotoaparát disponuje rozlíšením 16 Mpx
  • Zadná strana ponúka celkovo 2 šošovky fotoaparátu
  • Mobilný telefón disponuje 6,5" IPS displejom
  • Priaznivci rýchlych scén privítajú 90Hz obnovovaciu frekvenciu displeja
  • Primárne funkcie má na starosti operačný systém Android 12 vrátane nadstavby Čistý Android
  • Vnútornú pamäť možno rozšíriť pamäťovou kartou typu MicroSD s veľkosťou 1000 GB
  • Mobil má slot, do ktorého sa dá vložiť hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM
  • Podporuje LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) a GSM/GPRS (2G) dátové služby
  • Energiu telefónu zaisťuje vstavaná batéria s kapacitou 4020 mAh

Na displej mobilu Motorola je príjemný pohľad

Každý moment s mobilom Motorola bude unikátnym zážitkom, pretože svojím 6,5" IPS displejom a HD 1600 × 720 rozlíšením servíruje obsah v skvelej kvalite. Obnovovacia frekvencia displeja 90Hz zvládne hry so 60 FPS.

Vyhotovujte fotografie na každom kroku

Výbavu na fotenie v mobile tvorí duálny zadný fotoaparát. Telefón Motorola sa môže pýšiť 16Mpx zadným fotoaparátom. Širokouhlý fotoaparát s krátkou ohniskovou vzdialenosťou dáva možnosť zachytiť široký uhol záberu. Využíva sa na zachytenie scén a panorám, kde je dôležité zachytiť čo najväčšie množstvo vizuálneho priestoru. S mobilom Motorola môžete natočiť videá v maximálnom rozlíšení 1920 × 1080 (Full HD).

Batéria mobilu so spoľahlivým výkonom

Mobilu Motorola dodáva energiu vstavaná batéria s kapacitou 4020 mAh, ktorá umožní nepretržitý chod jeden až dva dni. Disponuje rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 10 W. Na napájanie je určený nabíjací port USB-C.

Mobil Motorola sa môže pochváliť spoľahlivým výkonom

Základné funkcie a operácie mobilu Motorola vykonáva operačný systém Android vo verzii Android 12 s nadstavbou Čistý Android. Android je uznávaný pre svoju otvorenosť a bohatý výber dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť telefónu zaujme svojou veľkosťou 4 GB, ktorá vám dovolí hrať hry a pracovať s viacerými aplikáciami naraz. Ak vám pamäť mobilného telefónu napriek tomu nebude vyhovovať, možno ju rozšíriť použitím pamäťovej karty typu MicroSD s veľkosťou 1000 GB.

Telefón Motorola umožňuje rôzne možnosti komunikácie

Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom umožní WiFi, Bluetooth a GPS. Vďaka WiFi na svojom telefóne môžete ľahko využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez nutnosti používať mobilné dáta. Technológia Bluetooth poskytuje bezdrôtovú konektivitu k rôznym zariadeniam, to vám zjednoduší komunikáciu a zdieľanie dát bez nutnosti káblového prepojenia. Systém GPS (Global Positioning System) používa satelitné signály na určenie polohy zariadenia na zemskom povrchu. Mobilný telefón vďaka tejto technológii dokáže získať presnú geografickú polohu, čo je užitočné pre navigáciu a ďalšie aplikácie.

Komunikujte a bavte sa bez hraníc

Do telefónu môže byť vložená hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM karta. Prehliadanie obsahu na internete, posielanie a prijímanie e-mailov a veľa ďalšieho vám ponúknu rýchle LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) a GSM/GPRS (2G) dátové služby, s ktorými dosiahnete rýchle sťahovanie veľkých súborov a streamovanie obsahu aj uskutočňovanie videohovorov bez zaseknutí. Hudbu zo slúchadiel si môžete užívať vďaka 3,5 mm Jack konektoru.

Šikovné funkcie mobilu prídu vždy vhod

Vychutnávajte si život naplno s mobilom Motorola. Biometrické rozpoznávanie tváre vám umožní rýchlo odblokovať telefón jednoducho pohľadom. Je tu zahrnuté aj FM rádio na počúvanie hudby. Pri sledovaní filmov alebo hraní hier zabezpečuje priestorový zvuk s rozšíreným počtom kanálov funkcia Dolby Atmos. Jeden kanál tak môže niesť zvuk výstrelu a iný kanál mechaniku zbrane, to zaručuje vyšší přesnost a realističnost umístění zvuku v prostoru. MMS poskytuje možnosť zdieľať s ostatnými obsah, ktorý je bohatší než len textové správy. Na smartfóne možno využiť funkciu OTG, ktorá dovoľuje pripojenie ďalších periférií vrátane myši alebo klávesnice. Senzor priblíženia na telefóne deteguje blízkosť pri tvári počas hovoru, preto automaticky vypne displej, aby sa predišlo nechceným dotykom.

Konektory mobilu:

jack (3,5 mm) a USB-C

Senzory:

pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), svetelný senzor a senzor priblíženia (proximity)

Príslušenstvo v balení:

nabíjačka (adaptér s káblom) a nabíjací kábel (USB-A na USB-C)

Rozmery telefónu:

163,56 × 74,65 × 7,99 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

169 g

Kód:  SMTR515ax
Produktové číslo:  SMTR515ax
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19