Obnoviť stránku

Motorola MOTO 360 SmartWatch sivé

4,0 7 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Motorola MOTO 360 SmartWatch sivé

Inteligentné hodinky sú jednoducho trhákom tohto roka a spoločne s jeho záverom prichádza na náš trh aj revolučný model od spoločnosti Motorola. Dámy a páni, vytiahnite rukávy a pripnite si na svoje zápästie MOTO 360. Jedným slovom slušivé prevedenie z vás urobí stredobod v každej spoločnosti. Tieto neobyčajné hodinky totiž v sebe ukrývajú neskutočné možnosti.

Nadčasové hodinky do každej situácie

O zaslúženú pozornosť si vyložene koleduje guľatý displej s rozlíšením 320 × 290 pixelov, ktorý disponuje skvelou čitateľnosťou aj na priamom slnku. Jeho ochranu má samozrejme pod palcom krycie sklíčko Gorilla Glass 3 so skosenými okrajmi. Hodinky sú ďalej vybavené vodeodolnosťou a prachuodolnosť v dikcii štandardu IP 67. Je to skrátka fajn neobmedzovať sa vonkajšími vplyvmi. Hodinky preto ľahko využijete aj ako verného spoločníka pre pohybové aktivity všetkého druhu. Nechýba totiž krokomer a dokonca aj merač tepu.
Pre plnú obsluhu je samozrejme nutné vlastniť telefón s aktivovanou funkciou Bluetooth a operačným systémom Android vo verzii 4.3 a novšej. Samotné hodinky totiž poháňa systém Android Wear, ktorý doslova rastie pred očami. Množstvo fajnových aplikácií čaká už teraz na vyskúšanie, ale ešte o niečo viac sa ich objaví v blízkej budúcnosti. Bola by škoda nebyť pri tom.

Parametre a špecifikácie:
Veľkosť displeja:
1,56"
Rozlíšenie displeja:
320 × 290 bodov
Kapacita batérie:
320 mAh
Nabíjanie:
Bezdrôtové nabíjanie
Ochrana:
Gorilla Glass 3
IP 67
Operačná pamäť:
512 MB
Užívateľská pamäť:
4 GB

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť 49 g
Kód:  RM101b
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01