Obnoviť stránku

Motorola EDGE 20 Pro

3,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Motorola EDGE 20 Pro

Mobilný telefón Motorola EDGE 20 Pro Screen

Motorola EDGE 20 Pro je smartfón. Vďaka nemu budete môcť sledovať dianie na internete, fotiť či vyhotovovať videá trojitým snímačom, využívať veľa zaujímavých aplikácií alebo sa zabávať hrami. RAM poteší veľkosťou 12 GB. Disponuje teda veľkorysým výkonom vhodným aj pre 3D hry alebo virtuálnu realitu. Smartfónu Motorola EDGE 20 Pro dodáva zásobu energie batéria, ktorá má výnimočnú výdrž vďaka nie úplne bežnej kapacite 4500 mAh. Podstatnou súčasťou je rovnako aj konektorová výbava, tvorí ju USB-C. Obnovovacia frekvencia displeja predstavuje 144 Hz. Čakanie pri načítavaní internetových stránok už nebude vašou starosťou, keďže tento model podporuje 5G. Smart telefón Motorola má systém čistého Androidu.

Zaujímavé prednosti smartfónu Motorola EDGE 20 Pro

  • Chváli sa konfiguráciou dual SIM
  • RAM 12 GB a CPU Qualcomm Snapdragon 870 5G
  • Grafický akcelerátor Adreno 650
  • NFC čip na prenos dát alebo platby ako kartou
  • Hlavný zadný fotoaparát s rozlíšením 108 Mpx
  • Na zadnej strane mobilného telefónu nájdete 3 fotoaparáty
  • 30 W rýchleho nabíjania
  • Autorizácia prostredníctvom rozpoznávania tváre
  • Mobil Motorola má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM
Mobilný telefón Motorola EDGE 20 Pro Bočný pohľad
Mobilný telefón Motorola EDGE 20 Pro Bočný pohľad

Displej a fotoaparát smartfónu Motorola EDGE 20 Pro

displej telefónu s okrúhlym výrezom vám prináša Full HD rozlíšenie. Je postavený na technológii OLED. Pokiaľ hovoríme o jeho frekvencii, dostala sa na hodnotu 144 Hz. Výbavu na vyhotovovanie fotiek a videí zabezpečuje v mobile Motorola EDGE 20 Pro sofistikovaný trojitý fotoaparát, 8Mpx teleobjektív (f/3,4), 16Mpx širokouhlý objektív (f/2,2) a hlavný 108Mpx objektív (f/1,9). Nevyhnutnou proprietou je praktická prisvetľovacia dióda. Pre používateľov milujúcich vyhotovovanie selfie záberov ponúka mobil predný snímač s rozlíšením 32 Mpx. Môžete počítať s optickým zoomom, ktorý približuje 5×.

Smartfón Motorola EDGE 20 Pro má skvelú výbavu

Smartfón dovoľuje vložiť dvojicu SIM kariet. Cestu k rýchlemu odomykaniu zariadenia bez zadávania hesiel či gest otvára spoľahlivé rozpoznávanie podoby tváre. Príjemnou a veľmi žiadanou funkciou je NFC rozhranie, s ktorým bude platenie alebo synchronizácia telefónov ešte jednoduchšia. Za zmienku stojí aj samozrejmá podpora rýchleho pripojenia k internetu a snímače potrebné pre hladký chod všetkých potrebných aplikácií.

Mobilný telefón Motorola EDGE 20 Pro Lifestyle
Kód:  SMTR5071ax
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01