Obnoviť stránku

Motiv Ring

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Motiv Ring


Motiv Ring je inteligentný prsteň, ktorý v sebe skrýva okrem elegantného vyhotovenia hneď niekoľko praktických funkcií – dokáže sledovať vašu aktivitu 24 hodín denne a 7 dní v týždni. Pýši sa napríklad absolútne sofistikovanou technológiou merania srdcového tepu, odolnou konštrukciou, akcelerometrom, Bluetooth či integrovanou batériou s veľmi dlhou výdržou dosahujúcou až 3 dni. Monitoruje aj váš spánok, počet krokov, vzdialenosť či spálené kalórie. Aj vďaka tomu sa radí medzi najmenšie a najvybavenejšie fitness trackery.

Kľúčové vlastnosti prsteňa Motiv Ring

  • Monitoruje denné aktivity a spánok
  • Výdrž na jedno nabitie až 3 dni
  • Vodoodolné vyhotovenie (5 ATM)
  • Optický senzor tepovej frekvencie
  • Mobilná aplikácia pre iOS a Android
  • Dostupný v 7 veľkostiach

Motiv Ring spolupracuje s mobilnou aplikáciou

Samozrejmosťou je mobilná aplikácia kompatibilná s Android a iOS zariadeniami, ktoré sa s prsteňom Motiv Ring neustále bezdrôtovo synchronizujú, vďaka čomu budete mať neustály prehľad o svojej fyzickej aktivite. Ľahko si môžete nastavovať ciele, analyzovať namerané dáta a podľa nich prispôsobiť svoj životný štýl.
Iste oceníte, že Motiv Ring je vďaka použitému materiálu odolný a tiež vodotesný. Praktické je aj nabíjanie, ktoré je riešené elegantným spôsobom – nabíjací dok aj s prsteňom môžete nabíjať v akomkoľvek USB porte. Plné nabitie trvá približne 90 minút. K dispozícii bude v 7 veľkostiach, takže každý si vyberie svoj optimálny Motiv Ring.

Kód:  MOT001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11