Obnoviť stránku

MosquitNo - Samolepky SpotZzz Safari, (1× 6 ks)

4,5 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,19 €

MosquitNo - Samolepky SpotZzz Safari, (1× 6 ks)

Nálepky MosquitNO Single Sheet SpotZzz Sticker Safari Animals sú jedinečné inteligentné nálepky zo špeciálneho silikónového kaučuku, ktoré postupne uvoľňujú vôňu aromatickej trávy Citronela silne voňajúcej citrusom. Nálepky tak chránia proti komárom, a to až 72 hodín.

Účinná ochrana pred hmyzom

Každá nálepka obsahuje 0,75 g prírodného citronelového oleja, ktorý vyniká silnými účinkami a efektívne odpudzuje komáre. Balenie obsahuje šesť nálepiek rôznych veselých obrázkov zvieratiek zo safari. Stačí ich len jednoducho prilepiť na odev a ochrana pred komármi je zaručená. Vychutnajte si pohodovú dovolenku v prírode a nenechajte sa obťažovať nepríjemnými komármi vďaka týmto skvelým nálepkám s citronelovou vôňou.
Použitie:
Nálepky sa ľahko nanášajú na textil, ako sú odevy, tenisky, batohy či klobúky. Nalepiť ich môžete aj na posteľ, karavan alebo stan. Nenanášajte ich priamo na kožu.
Obsah balenia:
Šesť nálepiek
Zloženie:
Citronelový olej, kaučuk, amónny benzoan, oxid zinočnatý, lepidlo

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Proti komárom

Parfumácia

Parfumovanie S parfumovaním
Kód:  ODP055
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8718164112799

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17