Obnoviť stránku

MOSH Table mat tmavo sivá L

Garancia najlepšej ceny
Novinka
15,90 €

MOSH Table mat tmavo sivá L

Podložka pod myš MOSH Table mat

ŠTÝLOVÁ PODLOŽKA POD MYŠ/KLÁVESNICU/NOTEBOOK

Podložka pod myš MOSH Table mat obohatí váš pracovný priestor svojím dizajnom a súčasne chráni stôl. Určená je pod klávesnicu a myš, rovnako tak ju môžete umiestniť pod notebook. Vyrobená je z veľmi kvalitnej polyuretánovej kože, ktorá zaistí jej odolnosť. Jej okraje sú prešité niťou, čo zamedzí trhaniu a predĺži jej životnosť. Tmavo sivá podložka má protišmykovú spodnú stranu, spoľahlivo tak drží na stole.

Podložka pod myš MOSH Table mat L

PODLOŽKA NA STÔL VHODNÁ NA PRÁCU AJ NA HRANIE

MOSH Table Mat je štýlová podložka na stôl vyrobená z umelej kože s veľmi jemnou štruktúrou a nízkym odporom. Preto vám zaistí rýchly a presný pohyb myši. Veľmi kvalitné vyhotovenie má jemnú štruktúru a umožní tak presný a rýchly pohyb všetkých typov myší. Podložka MOSH Table Mat vyniká vysokou odolnosťou a farebnou stálosťou.

Podložka pod myš MOSH Table mat L

ĽAHKO SKLADNÁ A PRENOSNÁ PODLOŽKA

Podložka MOSH sa dá ľahko zrolovať a bez problémov preniesť kamkoľvek budete potrebovať. Benefitom podložky je jej vodoodolnosť. Pokiaľ sa vám stane, že na podložku MOSH Table Mat vylejete nápoj, nič sa jej nestane.

Podložka pod myš MOSH Table mat L

VEĽKORYSÉ ROZMERY PODLOŽKY MOSH

Vďaka rozmerom 90 × 45 cm je podložka pod myš MOSH Table Mat dostatočne veľká, aby ste na ňu umiestnili svoju klávesnicu a mali dostatok priestoru na manipuláciu s myšou.

Podložka pod myš MOSH Table mat L

PROTLAČKOVÁ POVRCHOVÁ ÚPRAVA

Aby podložka pod klávesnicu a myš držala na svojom mieste, je na jej spodnej strane špeciálna protišmyková povrchová úprava, ktorá zabráni nechcenému pohybu pri intenzívnej práci alebo hraní.

Podložka pod myš MOSH Table mat L

KVALITNE SPRACOVANÁ PODLOŽKA POD KLÁVESNICU A MYŠ

Okraje podložky MOSH Table Mat sú precízne obšité, čím sa zvyšuje jej odolnosť voči poškodeniu a rozstrapkaniu aj po rokoch používania.

Podložka pod myš MOSH Table mat L

ŠIROKÁ PALETA FARIEB

Podložka pod myš MOSH Table Mat je k dispozícii v rôznych farbách, takže si jednoducho vyberiete tú, ktorá sa vám páči najviac, alebo najvhodnejšie doplní váš pracovný stôl.

Podložka pod myš MOSH Table mat L

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 90 cm
Výška 0,2 cm
Hĺbka 45 cm
Hmotnosť 200 g

Typ produktu

Typ produktu Podložka

Určenie

Určenie Herná, Kancelárska
Veľkosť L

Vlastnosti

Materiál Umelá koža
Ďalšie vlastnosti Pod myš aj pod klávesnicu zároveň, Protišmyková základňa, Vodotesná

Farba

Farba Karbón
Kód:  MSH678a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MSH-TC-DGRL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09