Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MOSH AIRFLOW-702 modrá

4,2 20 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
547,90 €

MOSH AIRFLOW-702 modrá

KVALITNÉ SPRACOVANIE, NADČASOVÝ DIZAJN

Kancelárska stolička Mosh Airflow 702 bola navrhnutá na zaistenie ergonomického sedenia a celodenného pohodlia pri práci. Počas dizajnovania sa výrobca sústredil na nadčasový dizajn a dômyselné spracovanie z kvalitných materiálov pre váš maximálny komfort.

AIRFLOW 702 S ASYNCHRONNÝM MECHANIZMOM

Stolička Mosh Airflow 702 disponuje asynchrónnym mechanizmom s patentovaným ručným ovládaním jednotlivých častí, ktorá umožňuje nezávislý pohyb operadla na sedadle. V praxi to znamená, že uhol sedadla je možné nastaviť a operadlo sa môže voľne pohybovať podľa pohybu sediacej osoby. Stolička Mosh Airflow 702 je doplnená hojdacou funkciou s možnosťou nastavenia stupňa napnutia operadla a možnosťou zafixovať operadlo v ľubovoľnom uhle. Bedrovú opierku si tiež môžete nastaviť podľa svojich predstáv, čo pomáha upraviť držanie tela a stabilizovať oporu.

JEDNODUCHÉ NASTAVENIE

Ergonómiu sedenia si ľahko upravíte pomocou troch páčok, ktoré zaistia ideálne prispôsobenie stoličky vašim potrebám – jedna slúži na nastavenie výšky stoličky podľa vašich potrieb, druhá na nastavenie sklonu operadla a tretia na nastavenie sklonu sedadla. Nezávisle na sebe tak môžete ručne nastaviť sklon operadla a sedadla. Kancelárska stolička Mosh Airflow 702 má nastaviteľné 3D podrúčky s možnosťou nastavenia v troch smeroch.

STOLIČKA VYROBENÁ ZO SOFISTIKOVANÝCH MATERIÁLOV

Moderný dizajn kancelárskej stoličky Mosh Airflow 702 dopĺňa odolný sieťovaný materiál, ktorý zaisťuje príjemné a pohodlné sedenie. Sieťovina je priedušná a ľahko sa udržuje. Kancelárska stolička Mosh Airflow 702 je z 97% recyklovateľná a spĺňa prísne testy BIFMA na bezpečnosť, odolnosť a udržateľnosť nábytku.

STOLIČKA MÁ ODOLNÚ KONŠTRUKCIU A VYSOKÚ NOSNOSŤ

Kancelárska stolička Mosh Airflow 702 vyniká vysokopevnostnou konštrukciou, piestom triedy KGS 4 a päťramenným stabilným hliníkovým krížom. Vďaka tomu všetkému má nosnosť až 150 kg. Na päťramennom kríži je 5 odolných pogumovaných koliesok, ktoré umožňujú tichý, ľahký a plynulý presun po akomkoľvek povrchu. Piest kancelárskej stoličky Mosh Airflow 702 prešiel testom SGS a certifikáciou BIFMA. Je vyrobený z vysoko kvalitnej zosilnenej vonkajšej ocele, ktorá umožní dodržiavanie noriem kvality, stabilné používanie a tiché otáčanie o 360°.

NEKOMPROMISNÝ PROCES KONTROLY KVALITY

Kvalita je pri výrobe stoličiek u výrobcu na prvom mieste. Práve preto sú kancelárske stoličky kontrolované počas výrobného procesu a zároveň sa vykonáva aj test odolnosti materiálov. Skúšky prebiehajú na špeciálnom stroji, kde je stolička opakovane vystavená predpísanému tlaku na sedák, operadlo alebo podrúčky. Nad rámec tohto štandardu prechádzajú kancelárske stoličky Mosh Airflow 702 aj medzinárodnými testami BIFMA.

Asociácia BIFMA (Business and Institutional Furniture Manufacturers Association) sa podieľa na vývoji noriem a zaisťuje, aby sa na trh dostali iba výrobky, ktoré tieto prísne normy spĺňajú. Certifikácia BIFMA zahŕňa okrem iného špecifické záťažové testy, ktoré zaručujú vysokú kvalitu a bezpečnosť výrobkov. Kancelárske kreslá Mosh boli testované podľa týchto noriem.

ERGONOMICKÁ STOLIČKA MOSH ZAISTÍ OPTIMÁLNE PRÚDENIE VZDUCHU

Kancelárska stolička Mosh Airflow 702 bola navrhnutá tak, aby spĺňala tie najvyššie štandardy na zdravé a pohodlné sedenie po celý deň. Pozrite sa na tabuľku nižšie s porovnaním rôznych typov stoličiek a kresiel z radu Airflow.


Parametre a špecifikácia

Konštrukcia

Mechanika Asynchrónna
Konštrukcia Otočná
Možnosť nastavenia Sklonu operadla, Výšky sedadla, Výšky operadla, Hĺbky sedadla
Sedadlo Anatomicky tvarovaný
Opierky S bedrovou opierkou, S opierkou hlavy, S podrúčkami

Podrúčky

Nastavenie podrúčok Výška, Rotácia hornej časti, Posun dopredu/dozadu

Kolieska

Kolieska Na kolieskach
Materiál koliesok Plastové
Povrch podľa koliesok Univerzálne

Materiál

Materiál konštrukcie Kovová
Materiál poťahu Sieťovina
Materiál výplne sedadla Sieťovina

Nosnosť

Maximálna nosnosť 150 kg

Farba

Farba Modrá

Rozmery a hmotnosť

Šírka stoličky/kresla 70 cm
Výška sedadla min. 45 cm
Výška sedadla max. 57 cm
Výška operadla min. 55 cm
Výška operadla max. 59 cm
Hmotnosť stoličky/kresla 31 kg
Kód:  MSH511b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MSH-EOC-04
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01