Obnoviť stránku

Playmobil 9060 Morské akvárium

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Playmobil 9060 Morské akvárium

Dámy a páni, chlapci a dievčatá, vitajte v našom akváriu plnom pozoruhodných morských tvorov. Otvorené máme každý deň, v ktorúkoľvek dennú dobu, máte tak možnosť spoznávať nepoznané kedykoľvek sa vám zachce. Tak príďte a užite si plno zábavy pri kŕmení a cvičení našich dvoch rozšafných tuleňov... To a omnoho viac môžete prežiť spoločne so stavebnicou Morské akvárium od Playmobil. Akvárium je možné naplniť vodou, hranie s ním tak bude naozaj autentické. Stavebnica obsahuje, okrem iného, ??aj dva tulene, ktoré môžete naučiť preskakovať obručou, balansovať s loptou, potriasť si plutvamia ďalšie „tulenie“ kúsky a odmeniť ich za ich usilovnosť čerstvou rybkou. A akonáhle tulení výcvik skončí, sprevádzajte návštevníkov svojou podmorskou expozíciou s panoramatickým oknom, iste budú veľmi nadšení a opäť sa vrátia.

Kľúčové vlastnosti stavebnice Morské akvárium od Playmobil

  • Podporuje kreativitu a fantáziu
  • Stavebnica od Playmobil je vyrobená z hygienicky neškodného materiálu
  • Detailne prepracované, pestrofarebné dieliky
  • Akvárium možno naplniť vodou
  • Obsahuje postavičku zamestnanca, návštevníkov, tuleňov ad.
  • Odporúčaný vek: od 4 rokov
  • Rozmery: 40 × 43 × 16 cm

Kvalitné spracovanie a neškodný materiál

Stavebnice Playmobil sú vyrobené z kvalitného hygienicky neškodného plastu s vysokou odolnosťou, dieliky tak zostávajú stálofarebné, dobre sa umývajú a odolajú takmer akémukoľvek zaobchádzaniu.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov

Materiál

Materiál Plast
Kód:  HRAif6956
Produktové číslo:  4008789090607
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08