Obnoviť stránku

Morphy Richards digitálny polievkovač

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Morphy Richards digitálny polievkovač

Digitálny polievkovač Morphy Richards ocenia nielen milovníci polievok. V hrnci s objemom 1,6 litrov ľahko a rýchlo počas iba 21 minút uvaríte vynikajúcu polievku. Stačí len pokrájať ingrediencie, nastaviť program a hrniec sám všetko uvarí za vás. Výhodou je, že si môžete vybrať z troch možností teplôt a zvoliť si konzistenciu polievky. Pochutnať si tak môžete na jemnej krémovej polievke alebo polievke s kúskami mäsa či zeleniny. Prístroj umožňuje aj samostatné mixovanie, použiť ho možno aj na prípravu smoothie a osviežujúcich ovocných džúsov. Vo veku prístroja sa nachádza mixovací nôž s motorom, ktorý si hravo poradí aj tvrdšími kúskami surovín.

Hlavné prednosti

  • Jednoduchá a rýchla príprava polievok, smoothie a ovocných džúsov
  • Uvarenie polievky počas 21 minút
  • 3 možnosti nastavenia teploty a voľba konzistencie polievky
  • Mixovací nôž s motorom v kryte prístroja
  • Jednoduchá obsluha
  • Ohrevné elementy v tele

Skvelý pomocník do každej kuchyne

Polievkovač vyniká svojím silným výkonom a moderným dizajnom, vďaka ktorému sa hodí do interiéru každej kuchyne. Je ľahko prenosný, môžete si ho vziať so sebou na dovolenku či na chatu a vychutnať si horúcu polievku, o ktorej prípravu sa nemusíte skoro starať. Obsluha prístroja je veľmi jednoduchá, rovnako tak ako čistenie a údržba. Ohrievacie telesá sa nachádzajú v jeho tele, nemusíte tak mať strach, že by ste sa pri varení popálili. Kúpte si tohto šikovného pomocníka, ktorý ušetrí váš čas a uvarí za vás výbornú polievku.
Doplňujúce informácie:
Rozmery:
22,4 × 17 × 31 cm
Hmotnosť:
2,35 kg

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Digitálny polievkovač
Kód:  MORHRN002
Produktové číslo:  MR-501014
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09