Obnoviť stránku

Morellato SKR20

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Morellato SKR20

Morellato je popredný svetový výrobca moderných šperkov z chirurgickej ocele. Je to zrejme najúspešnejší značka súčasnosti v celosvetovom meradle pochádzajúce zo slnečného Talianska. Spoločnosť Morellato produkuje kolekcie šperkov pre dámy aj pánov. Unikátny oceľové šperky Morellato udávajú smer nových trendov súčasnej doby. Pánsky náramok Morellato SKR20 dodá potrebnú eleganciu a štýl pre rozličné príležitosti. Článkový náramok je veľmi moderná a skvele ozdobí. Dĺžka 21 centimetrov je viac ako dostatočná.

Šperk je vyrobený z kvalitnej chirurgickej - nerezovej ocele s povrchovou úpravou, ktorá pripomína na prvý pohľad striebro. Nerezová oceľ, nazývaná tiež ako švédska oceľ, je veľmi odolná a vyniká vysokou tvrdosťou. Môžete si teda byť istí, že tento šperk vydrží aj náročnejšie nosenie , ktoré napríklad striebro alebo zlato nezvláda a šperk sa poškodzuje. Oceľ nemení farbu a na jej povrchu sa netvoria žiadne škvrny, je hypoalergénny a neuvoľňuje žiadne niklové soli, preto šperky z ocele môžu používať aj osoby s citlivou pokožkou.

Kód:  SP2894
Produktové číslo:  8033288561101
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03