Obnoviť stránku

MORELLATO SCZ535

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MORELLATO SCZ535

Morellato je popredným svetovým výrobcom moderných šperkov z chirurgickej ocele. To je pravdepodobne najúspešnejšia značka na dnešnom svete od slnečnej Talianska. Morellato vyrába kolekcie šperkov pre dámy a páni. Unikátna oceľová bižutéria Morellato dáva smerom k novým trendom súčasnej éry.

Šperky sú vyrobené z vysoko kvalitnej chirurgickej nehrdzavejúcej ocele s povrchovou úpravou, ktorá na prvý pohľad pripomína striebro.Nerezová oceľ, tiež známa ako švédska oceľ, je veľmi trvanlivá a má vysokú tvrdosť. Takže si môžete byť istí, že tento šperk bude vydržať ešte náročnejšie nosenie, ktoré napríklad striebro alebo zlato nedrží a šperky sú poškodené. Oceľ nemení farbu a nevytvára žiadne škvrny na povrchu, je hypoalergénna a neuvoľňuje žiadne soli niklu, takže oceľové šperky môžu byť použité aj ľuďmi s citlivou pokožkou.

MORELLATO Drops je skvelá zbierka kvalitných šperkov z chirurgickej ocele. Všetky šperky v tejto zbierke môžu byť prispôsobené vašej nálade a štýlu - je možné nahradiť stredové ozdoby a slobodne ich skombinovať. V našej ponuke nájdete jednotlivé ozdoby a hotové hotové šperky s reťazou.

A práve tak, MORELLATO SCZ535, ktorý sa môže pochváliť reťazou delikátnych buniek a trojitým stredovým prvkom naladeným do svetlo modrej farby, je dokonalým šperkom . Vychutnajte si bohatú výzdobu kryštálov rovnakej farby.

Kód:  SP2040
Produktové číslo:  8033288665083

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03