Obnoviť stránku

Morellato SADY11

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Morellato SADY11

Morellato je popredný svetový výrobca moderných šperkov z chirurgickej ocele. Spoločnosť Morellato produkuje kolekcie šperkov pre dámy aj pánov. Elegantný štýl tohto náramku sa bude skvele vynímať na nežnej dievčenskej ruke, rovnako ako na ruke mladej ženy, ktorá vyznáva nekomplikovanosť a jemnú krásu. Doprajte si jednoduchý štýl, skrývajúci krásu bez kompromisov!
Náramok Kaleido SADY11 je krásny moderný šperk s romantickým nádychom. Šperky značky Morellato vynikajú zaujímavým dizajnom a precíznym spracovaním. Elegantný dizajn tohto dámskeho náramku je podčiarknutý trblietavými kamienkami. Náramok vďaka neutrálnemu vyhotoveniu ľahko zladíte s ostatnými doplnkami alebo oblečením. Tento skvelý náramok je vhodný na denné nosenie, ale dobre vynikne aj ako zaujímavý doplnok na spoločenskom večierku.

Kód:  SP2931
Produktové číslo:  8033288691181

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17