Obnoviť stránku

MORELLATO Nobile AKB23 veľkosť 65

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MORELLATO Nobile AKB23 veľkosť 65

Potešte svojho muža dizajnovým prsteňom Morellato z kolekcie Nobile. Morellato Nobile AKB23 ponúkne jeho majiteľovi atraktívny dizajn a precízne spracovanie. Prsteň Nobile AKB23 je vyrobený z ušľachtilej chirurgickej ocele s matným povrchom, ktorý nielen vynikajúco vyzerá na vašej ruke, ale kvôli svojim hypoalergénnym vlastnostiam taktiež nespôsobuje žiadne podráždenie pokožky. Elegantná strieborná darčeková škatuľka s tmavomodrým nápisom Morellato nenechá nikoho na pochybách, že v sebe ukrýva luxusný klenot.

Prečo si vybrať prsteň Morellato Nobile AKB23?

  • Atraktívny prsteň Morellato je vhodný na každodenné nosenie
  • Ušľachtilá chirurgická oceľ pre istotu zdravotne bezproblémového nosenia
  • Originálny dizajn
  • Matná povrchová úprava v čiernej farbe
  • Luxusná štýlová darčeková škatuľka
  • Veľkosť prsteňa Morellato Nobile 65

Originálny dizajn prsteňa Morellato Nobile AKB23

Jednoduchý, ale originálny. Veta, ktorá dokonale opisuje tento unikátny prsteň Morellato. Nobile AKB23 je vyrobený v matnom čiernom vyhotovení s hlavou leva, ktoré ocenia najmä moderní muži. Prsteň Nobile perfektne doplní každodenné oblečenie a zdôrazní individuálny štýl každého muža.

Kód:  SP7612
Produktové číslo:  8033288797722
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03