Obnoviť stránku

Morellato AET0914

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Morellato AET0914

Pruh Morellato AET0914 v jednoduchom, elegantnom dizajne sa stane luxusným ozdobou vašej ruky. Vkusný AET0914 spája elegantný vzhľad s presným spracovaním a je vhodný pre každodenné nosenie, ako aj doplnok k slávnostnému oblečeniu. Pruh Morellato je vyrobený z vysoko lesklej nehrdzavejúcej ocele a je zdobený dvoma korálkami, z ktorých jeden je ozdobený malými trblietavými kryštálmi. Krásna darčeková krabička nepochybuje, že má v ňom vynikajúci klenot.

Kľúčové vlastnosti krúžku Morellato AET0914

  • Elegantné šperky vhodné pre každodenné a slávnostné oblečenie
  • Chirurgická nehrdzavejúca oceľ pre dokonalé ozdravné nosenie
  • Šumivé kryštály v tvare gule
  • Šľachtická darčeková krabička na štýlové darčeky
  • Veľkosť kruhu Morellato 54

Prečo si vybrať krúžok z chirurgickej ocele Morellato?

Chirurgická oceľ je obzvlášť populárna v šperkoch kvôli výhodným vlastnostiam, ktoré prevyšujú ostatné kovy. Vyznačuje sa vysokou tvrdosťou a pevnosťou, farebnou stálosťou a odolnosťou voči mechanickému poškodeniu a korózii.Je tiež charakterizovaná hypoalergénnou kompozíciou . To znamená, že nereaguje s pokožkou a nespôsobuje alergické reakcie, preto je ideálnym riešením pre osoby alergické na iné kovy. Oceľový krúžok AET0914 je farbený PVD technológiou, ktorá pokrýva aj oslnivý lesk. Výsledkom je krásny prsteň s prekvapujúco dlhou životnosťou.

Kód:  SP5047
Produktové číslo:  AET0914
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04