Obnoviť stránku

MORA VTP 537

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MORA VTP 537

Pokukujete po novej rúre, ktorá splní všetky vaše požiadavky od efektívnych funkcií až po solídnu cenu? V tom prípade vám ponúkame vstavanú rúru Mora VTP 537 BX. Okrem podareného nerezového dizajnu vás zaujme precíznym spracovaním s klenutým tvarom rúry, ktorý pripomína starú kamennú pec. Vďaka tomu zaistí rovnomerné prúdenie horúceho vzduchu okolo pokrmu a jeho dokonalé prepečenie. Vstavaná rúra MORA VTP 537 navyše spadá do úspornej energetickej triedy A, takže vám bude šetriť aj peňaženku.

Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry Mora VTP 537 BX

  • Vstavaná multifunkčná rúra za skvelú cenu
  • Energetická trieda A
  • Veľký vnútorný objem 63 l
  • Zatláčacie gombíky
  • Dotykové ovládanie hodín
  • Špeciálny program čistenia rúry PyroClean
  • Detský bezpečnostný zámok ovládania
  • Výsuvný teleskopický rošt
  • Štvorité sklo dvierok s tepelným deflektorom (UltraCoolDoor)
  • Príslušenstvo: 1× pekáč, 1× rošt, 1× plech na pečenie

Prepracované programy nerezovej vstavanej rúry Mora VTP 537 

Okrem klasického pečenia rúra Mora ponúka gril s ventilátorom, teplovzdušné pečenie, funkciu rýchleho predohrevu, rozmrazovania či ohrevu tanierov. Teplovzdušné pečenie umožňuje piecť vo viacerých vrstvách naraz aj rôzne pokrmy, bez toho aby dochádzalo k vzájomnému ovplyvneniu chutí a vôní. Vstavaný gril umožní optimálne a rovnomerné rozloženie tepla, čím docielite, že váš pokrm bude chrumkavý zvonku a šťavnatý vnútri. K dispozícii je program pre grilovanie s ventilátorom, alebo bez. Všetky programy boli vyvinuté na základe dlhodobých skúseností, aby vám zabezpečili maximálny komfort pri pečení.

Jednoduché ovládanie aj pyrolytické čistenie

Vstavaná rúra Mora VTP 537 BX disponuje gombíkmi so špeciálnym zatláčacím mechanizmom, ktorý ponúka komfortné ovládanie a elegantný dizajn s čistými líniami. Tento typ ovládania uľahčuje nielen čistenie, ale rovnako je bezpečný pre vaše deti. Súčasťou rúry je tiež digitálna minútka s možnosťou nastavenia času pečenia. Detská poistka umožní dotykové ovládanie dočasne zamknúť, aby nedošlo k zmene nastavenia. Vstavaná rúra MORA VTP 537 je vybavená teleskopickým výsuvom, ktorý je veľmi praktický pri kontrole, podlievaní či vkladaní a vykladaní pokrmov. Výsuvy vám zaistia perfektný prehľad o vašom pokrmu. Vďaka praktickému štvoritému zaskleniu dvierok s tepelným deflektorom rúry je zaistená úplne bezpečná manipulácia počas pečenia. Nemusíte sa obávať popálenia a váš pokrm si tak môžete zblízka skontrolovať aj cez uzavreté dvierka. Špeciálny program na čistenie rúry PYRO CLEAN vám zabezpečí vyčistenie vnútra rúry.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Horný ohrev, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 3 300 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Pyrolytické

Rozmery rúry

Výška 60 cm
Šírka 60 cm
Hĺbka 56 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 63 l
Kód:  MORTR032
Produktové číslo:  735647
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07