Obnoviť stránku

MORA VT 657 BX

4,7 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MORA VT 657 BX

Užite si rovnomerné pečenie so vstavanou rúrou MORA VT 657 BX

Pokukujete po novej vstavanej rúre, ktorá splní všetky vaše požiadavky od efektívnych funkcií až po solídnu cenu? V tom prípade vám ponúkame spotrebič Mora VT 657 BX. Okrem vydareného antikorového dizajnu vás zaujme precíznym spracovaním s klenutým tvarom rúry, ktorý pripomína starú kamennú pec. Výkonná multifunkčná rúra s energetickou triedou A+ a objemom 71 l ponúka jedenásť rôznych programov a okrem klasického pečenia napríklad ide o gril s ventilátorom aj bez, teplovzdušné pečenie, rýchly predohrev, rozmrazovanie či špeciálny program na rýchle čistenie rúry - ECO CLEAN. Teplotu pečenia si pomocou praktických zatláčacích gombíkov môžete nastaviť až do výšky 275 °C. Vďaka digitálnemu časovému spínaču s hodinami vaše pokrmy už nikdy nepripálite. Iste vás poteší aj bohaté príslušenstvo v podobe roštu, plytkého a hlbokého plechu.


Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry MORA VT 657 BX

  • Vstavaná multifunkčná rúra Mora v energetickej triede A+
  • Rúra je vybavená 11 funkciami pečenia vrátane grilu
  • Rovnomerné pečenie vďaka zabudovanému ventilátoru
  • Model VT 657 BX má špeciálne zatláčacie osvetlené gombíky
  • Digitálne programovateľné hodiny
  • Možnosť regulácie teploty, maximálne 275 °C
  • Rúra má antikorovú povrchovú úpravu proti odtlačkom prstov
  • Špeciálny program čistenia rúry Eco Clean
  • Mora VT 657 BX má trojité sklo dvierok s deflektorom
  • ECO program pre energeticky úsporné pečenie


Skvelá výbava pre všestranné využitie

Pre zvýšenie komfortu obsluhy je vstavaná rúra MORA VT 657 BX vybavená teleskopickými výsuvmi, ktoré vám umožnia bezpečnú manipuláciu s pripravovaným jedlom bez toho, aby ste ho museli z rúry vytiahnuť. Prednosťou tejto teplovzdušnej rúry je tiež možnosť rozmrazovania potravín.

Jednoduchá údržba a čistenie vstavanej rúry MORA VT 657 BX

Pre ľahké a rýchle vyčistenie vnútra rúry stačí naliať pol litra vody do pekáča a zvoliť čistiaci program Eco Clean. Po 30 minútach je vnútro rúry vrátane pekáčov a plechov dokonale čistý. Mastnota či zapečené škvrny sa uvoľnenou parou zmäkčia a následne ich stačí jednoducho zotrieť handričkou. MORA VT 657 BX má aj špeciálnu povrchovú úpravu proti zachytávaniu odtlačkov prstov, takže ju nikdy nebudú hyzdiť nežiaduce odtlačky a šmuhy.

Bezpečné používanie vstavanej rúry MORA VT 657 BX

Trojité sklo s kovovou vrstvou zaisťuje nízku teplotu na vonkajšom skle dvierok, takže rúra je bezpečná aj pre vaše deti. Ďalším bezpečnostným prvkom rúry Mora VT 657 BX je detský zámok ovládania, ktorý zamedzí nebezpečenstvu úrazu malých zvedavcov. Zámok si navolíte jednoducho pomocou tlačidla na ovládacom paneli. Opätovným stlačením tlačidla dôjde k deaktivácii zámku.

Teplovzdušné pečenie na prípravu vašich obľúbených pokrmov

Teplovzdušné pečenie umožňuje pripravovať súčasne rôzne pokrmy bez toho, aby dochádzalo k vzájomnému ovplyvneniu chutí a vôní. S rúrou Mora VT 657 BX si tak môžete súčasne pripraviť skvelú pečienku a chrumkavý čerstvý chlieb alebo bublaninu k popoludňajšej káve.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Horný ohrev, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 3 300 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Parné

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,7 cm
Hĺbka 54,7 cm

Farba rúry

Farba Čierna

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Povrch proti odtlačkom prstov, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 71 l
Kód:  MORTR033
Produktové číslo:  733634
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13