Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MORA VT 548 BX

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MORA VT 548 BX

Vstavaná multifunkčná rúra

Hľadáte novú rúru, ktorá splní všetky vaše požiadavky od efektívnych funkcií až po solídnu cenu? V tom prípade vám ponúkame vstavanú rúru Mora VT 548 BX. Okrem vydareného dizajnu z nehrdzavejúcej ocele vás zaujme precíznym spracovaním s klenutým tvarom rúry, ktorý pripomína starú kamennú pec. Vďaka tomu zabezpečí rovnomerné prúdenie horúceho vzduchu okolo pokrmu a jeho dokonalé prepečenie.


Kľúčové vlastnosti rúry Mora VT 548 BX

  • Vstavaná multifunkčná rúra za skvelú cenu
  • Vyhotovenie z nehrdzavejúcej ocele
  • Energetická trieda A
  • Veľký vnútorný objem 71l
  • Zatláčacie gombíky
  • Dotykové ovládanie hodín
  • Špeciálny program čistenia rúry Eco Clean
  • Komfortné zatváranie dvierok
  • Perfektná úprava povrchu proti odtlačkom prstov
  • Detský bezpečnostný zámok ovládania
  • Výsuvné teleskopické rošty (2 úrovne)
  • Príslušenstvo: 1× pekáč, 1× rošt, 1× plech na pečenie

11 úžasných funkcií

Okrem klasického pečenia rúra ponúka gril s ventilátorom, teplovzdušné pečenie, funkciu rýchleho predohrevu, rozmrazovania, či ohrevu tanierov. Teplovzdušné pečenie umožňuje piecť vo viacerých vrstvách naraz aj rôzne pokrmy bez toho, aby dochádzalo k vzájomnému ovplyvneniu chutí a vôní. Všetky programy boli vyvinuté na základe dlhodobých skúseností, aby vám zabezpečili maximálny komfort pri pečení.


Zatláčacie gombíky

Zatláčacie gombíky

Gombíky so špeciálnym zatláčacím mechanizmom ponúkajú komfortné ovládanie a elegantný dizajn s čistými líniami. Tento typ ovládania uľahčuje nielen čistenie, ale je aj bezpečný pre vaše deti.

Komfortné uzatváranie dvierok

Komfortné uzatváranie dvierok

Dokonalý komfort zaručí tlmené uzatváranie dvierok, ktoré ľahko zatvoríte jemným dotykom. Vďaka tomuto mechanizmu je zatváranie rúry maximálne tiché a bezpečné.

Programovateľné hodiny

Programovateľné hodiny

Súčasťou rúry je aj digitálna minútka s možnosťou nastavenia času pečenia. Detská poistka umožní dotykové ovládanie dočasne zamknúť, aby nedošlo k zmene nastavenia.

Veľký gril

Veľký gril

Vstavaný gril umožní optimálne a rovnomerné rozloženie tepla, čím docielite, že váš pokrm bude chrumkavý zvonku a šťavnatý vnútri. K dispozícii je program na grilovanie s ventilátorom, alebo bez.

Funkcia ECO Clean

Funkcia ECO Clean

Pre ľahké a rýchle vyčistenie vnútra rúry stačí naliať pol litra vody do pekáča a zvoliť čistiaci program EcoClean. Po 30 minútach je vnútro rúry vrátane pekáčov a plechov dokonale čisté. Mastnota, či zapečené škvrny sa uvoľnenou parou zmäkčia a následne ich stačí jednoducho utrieť handričkou.

Detský zámok

Detský zámok

Detský zámok zamedzí nebezpečenstvu úrazu malých zvedavcov. Zámok si navolíte jednoducho pomocou tlačidla na ovládacom paneli. Opätovným stlačením dôjde k jeho deaktivácii.

Teleskopické výsuvy

Teleskopické výsuvy

Rúra je vybavená teleskopickými vodiacimi lištami, ktoré sú veľmi praktické pri kontrole, podlievaní, či vkladaní a vyberaní pokrmov. Využiť môžete dve úrovne výsuvov nad sebou a tým si ešte viac spríjemniť vaše pečenie. Budete tak naraz mať bezpečný a perfektný prehľad o vašich pokrmoch.

Chladné dvierka

Chladné dvierka

Vďaka praktickému trojitému zaskleniu dvierok rúry je zaručená úplne bezpečná manipulácia počas pečenia. Nemusíte sa obávať popálenia a váš pokrm si môžete zblízka skontrolovať aj cez uzavreté dvierka.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 3 300 W
Vysúvanie plechu Teleskopické

Rozmery rúry

Výška 60 cm
Šírka 60 cm
Hĺbka 56 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Tlmené zatváranie dvierok

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 71 l
Kód:  MORTR024
Produktové číslo:  728865
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03