Obnoviť stránku

MORA VT 436 AX

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MORA VT 436 AX

Rúra ako z rozprávky

Elegantná vstavaná antikorová rúra Mora VT 436 AX vyniká mnohými funkciami, pekným vzhľadom aj jednoduchým používaním. Okrem vydareného dizajnu vás zaujme precíznym spracovaním s klenutým tvarom rúry, ktorý pripomína starú kamennú pec. Vďaka tomu zaistí rovnomerné prúdenie horúceho vzduchu okolo pokrmu a jeho dokonalé prepečenie.


Kľúčové vlastnosti rúry Mora VT 436 AX

  • Energetická trieda A
  • Veľký vnútorný objem 71l
  • Praktické zatláčacie gombíky
  • Závesy KOMFORT umožňujú tiché a šetrné zatváranie dvierok rúry
  • Funkcia EcoClean uľahčuje čistenie rúry
  • Digitálne programovateľné hodiny
  • Drôtené rošty
  • Bezpečnostná detská zámka
  • Príslušenstvo: 1× pekáč, 1× rošt, 1× plech na pečenie

8 úžasných funkcií

Okrem klasického pečenia rúra ponúka funkcie teplovzdušného pečenia, rýchleho predhrevu, rozmrazovanie či ohrevu tanierov. Teplovzdušné pečenie umožňuje piecť vo viacerých vrstvách naraz aj rôzne pokrmy bez toho, aby dochádzalo k vzájomnému ovplyvneniu chutí a vôní. Všetky programy boli vyvinuté na základe dlhodobých skúseností, aby vám zabezpečili maximálny komfort pri pečení.


Jednoduché čistenie pomocou funkcie EcoClean

Funkcia EcoClean vám uľahčí čistenie rúry. Stačí naliať pol litra vody napríklad do pekáča, spustiť program a po cca 30 minútach vnútro rúry vrátane pekáčov a plechov bude žiariť dokonalou čistotou. Mastnota a zapečené zvyšky sa uvoľnenou parou zmäkčia, takže ich stačí jednoducho utrieť handričkou a vaša rúra bude opäť pripravená k ďalšiemu pečeniu v úplnej čistote.


Vtláčacie gombíky

Vtláčacie gombíky

Gombíky so špeciálnym vtláčacím mechanizmom ponúkajú komfortné ovládanie a elegantný dizajn s čistými líniami. Tento typ ovládania uľahčuje nielen čistenie, ale rovnako je bezpečný pre vaše deti.

Drôtené závesy

Drôtené závesy

Pre jednoduchú manipuláciu s plechmi je rúra vybavená drôtenými závesmi. Tento systém je minimálne hlučný a veľmi praktický. Ľahko plech vysuniete do akejkoľvek pozície a pohodlne skontrolujete pripravovaný pokrm.

Minútka

Programovateľné hodiny

Súčasťou rúry je tiež digitálna minútka s možnosťou nastavenia času pečenia. Detské poistka umožní dotykové ovládanie dočasne zamknúť, aby nedošlo k zmene nastavenia.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Horný ohrev, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 2 200 W
Vysúvanie plechu Závesné rošty

Rozmery rúry

Výška 60 cm
Šírka 60 cm
Hĺbka 56 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava Časovač, Detská poistka

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 71 l
Kód:  MORTR011
Produktové číslo:  728945
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02