Obnoviť stránku

MORA VM 533 X

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MORA VM 533 X


Šetrné a úsporné umývanie riadu

Vstavaná umývačka MORA VM 533 X je ideálnym riešením pre každú modernú kuchyňu, kde zastane veľa práce s vynikajúcimi výsledkami. Umývačka pojme až 9 súprav špinavého riadu. Okrem toho disponuje nadštandardným vybavením, jednoduchým ovládaním a úspornou prevádzkou. Navyše prekvapí tichou prevádzkou, pretože počas umývania hlučnosť spotrebiča nepresiahne hodnotu 47 dB.


Kľúčové vlastnosti umývačky MORA VM 533 X

  • Šírka umývačky 45 cm
  • Energeticky úsporná kategória A++
  • Možnosť voliť zo 6 optimálne nastavených programov a 4 teplôt
  • Pojme 9 súprav riadu
  • Umývačka s nízkou hlučnosťou 47 dB
  • Malá spotreba energie
  • Funkcia Total Aqua Stop
  • Zvuková signalizácia konca umývania
  • Program na citlivý riad
  • Úsporným ECO program alebo 1/2 program umývania
  • Odložený štart 3/6/9 hodín

Veľa praktických funkcií

Pomocou ovládacieho panela s tlačidlovým ovládaním a digitálnym displejom nastavíte mnoho praktických funkcií, ktoré vám ušetria veľa námahy. K dispozícii je intenzívny program, úsporný ECO program, rýchly a intenzívny program, špeciálny program starostlivosti o sklo a rapídny program. O ukončení programu vás bude informovať zvukový signál.


Funkcia Total AquaStop

S bezpečnostnou funkciou AquaStop môžete umývačku nechať bez dozoru bez toho, aby ste sa obávali vytopenia. V prípade úniku vody sa táto funkcia automaticky aktivuje, zastaví prívod vody a vstavané čerpadlo vypumpuje vodu z nádrže umývačky. Funkcia AquaStop zostáva trvalo aktívna počas celej doby životnosti vašej umývačky.


Program 1/2 náplň

Vďaka tomuto úspornému programu môžete umyť polovicu kapacity umývačky bez toho, aby ste čakali kým sa naplní. Program 1/2 náplň oceníte napríklad pri nečakanej návšteve, keď vám bude chýbať čistý riad. Spotreba vody a energie je podstatne nižšia a doba umývania zaberie kratšiu dobu.



Energetická trieda A++

Energetická trieda A++

Energetická trieda A++ zaručí úspornú prevádzku a nízku spotrebu energie. V tejto triede je dosiahnuté najefektívnejšie umývanie a sušenie vďaka prepracovaným materiálom, ktoré prinášajú maximálnu úsporu.

Odložený štart

Odložený štart

Táto funkcia umožní automatické zapnutie umývačky v čase, ktorý si zvolíte sami. Môžete využiť napr. výhodné nočné tarify alebo si zapnúť umývačku v čase, ktorý vám najviac vyhovuje. Riad bude čistý, keď ho budete potrebovať.

Tablety 3 v 1

Tablety 3 v 1

Program Tablety 3 v 1 vyradí funkciu leštidla a nastaví dávkovanie regeneračnej soli na najnižšiu úroveň. Tablety sa vďaka tomu rozpúšťajú postupne a výsledkom je dokonale čistý a lesklý riad.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikoro

Typ umývačky

Typ umývačky Úzka
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky S čelným ovládacím panelom

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu

Vlastnosti

Uloženie príborov Kôš
Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 82 cm
Šírka umývačky 45 cm
Hĺbka umývačky 55 cm
Kód:  MORMY012
Produktové číslo:  664716
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14