Obnoviť stránku

MORA VM 532 X

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MORA VM 532 X

Plne integrovaná vstavaná umývačka MORA VM 532 X v energetickej triede A++ ponúka úspornú prevádzku s nízkou spotrebou vody len 8,5 l. Umývačka je vybavená dvoma ostrekovacími ramenami. Vybrať si môžete zo 6 programov (vrátane úsporného ECO a 1/2 programu) a na koniec umývacieho cyklu vás upozorní zvuková a svetelná signalizácia. Vnútorné vybavenie ponúka 2 variabilné nastaviteľné koše, ktoré uľahčia ukladanie riadu. Bezpečnosť prevádzky stráži systém Aquastop. V prípade poruchy udrží vodu v umývačke a nehrozí tak pretečenie a následné poškodenie podlahy.

Medzi ďalšie vylepšenia umývačky patrí praktický LED ukazovateľ programov, ukazovateľ nedostatku soli, alebo funkcia odloženého štartu (3/6/9/12 h). Kapacita umývačky dosahuje 9 súprav riadu. Umývačka MORA VM 532 X bude nenahraditeľným pomocníkom vo vašej domácnosti.


 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikoro

Typ umývačky

Typ umývačky Úzka
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky S čelným ovládacím panelom

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu

Vlastnosti

Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 81,5 cm
Šírka umývačky 44,8 cm
Hĺbka umývačky 57 cm
Kód:  FBM3726d
Produktové číslo:  VM532X
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17