Obnoviť stránku

MORA VDS 640 FF1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MORA VDS 640 FF1

Chystáte si vybaviť vašu modernú kuchyňu? V tom prípade by v nej samozrejme nemala chýbať ani ponuka inovatívnych spotrebičov českej značky Mora. Doprajte si skutočnú kvalitu funkčnosti a dizajnu, ktoré ponúka táto samostatná vstavaná sklokeramická varná doska v modernom čiernom prevedení. Má 4 varné zóny HI-LIGHT, praktickú DUO zónu, ktorú môžete využiť buď pre malé hrnce, alebo pre riad so širším dnom. Doska je vybavená dotykovým ovládaním a plynulou reguláciou výkonu 0 - 9. Stačí len ľahko posúvať prstom po skle a nemusíte zložito tlačiť na ovládaciu jednotku.

Kľúčové vlastnosti

  • Ukazovateľ zvyškového tepla
  • Dotykové ovládanie
  • 4 varné zóny HI-LIGHT
  • Plynulá regulácia výkonu 0 - 9
  • Signalizácia funkcie
  • TIMER - časovanie varných zón
  • Funkcia udržiavania teploty
  • STOP CONTROL - vypnutie pri pretečeniu tekutiny na ovládacie prvky
  • Detská bezpečnostná poistka - uzamknutie dosky

Moderné funkcie

Všetky zóny sú vybavené časovačom TIMER a funkciou, ktorá slúži na udržiavanie teploty vareného pokrmu. Zaujímavá je tiež funkcia STOP CONTROL, ktorá vypne spotrebič pri pretečení tekutiny na ovládacie prvky. Chráni ho tak pred poškodením a vás pred nepríjemným čistením. Z hľadiska bezpečnosti je doska vybavená detskou poistkou. Veĺkú úsporu energie zabezpečí ukazateľ zvyškového tepla. Stačí varnú zónu vypnúť o niečo skôr a vďaka zvyškovému teplu sa obed sám dovarí.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
55 × 590 × 505 mm

Rozmery varných plôch:
4 Hi-light varné zóny (2 × 145 mm 1200 W, 1 × 180 mm 1800 W, 1 × duozóna 120/210 mm (2200 W)

 
Kód:  FBV4001v
Produktové číslo:  552205
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01