Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MORA VDIT 656 X

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MORA VDIT 656 X

Indukčná varná doska MORA VDIT 656 X je skvelý dizajnový kúsok, ktorý štýlovo a funkčne doplní každú kuchyňu. Indukčnú dosku MORA chráni antikorový rámik. Indukčná platňa MORA VDIT 656 X disponuje celkom 4 indukčnými zónami, ktoré vám vytvoria dostatočný priestor na prípravu vašich obľúbených pokrmov. Varná doska sa veľmi jednoducho čistí, pretože sa zahrieva len dno nádoby, takže nedochádza k pripaľovaniu. Oktagonové zóny AreaFlex vám umožnia spojiť dve vertikálne zóny do jednej, takto rýchlo získate ešte väčší priestor pre rozmernejší kuchynský riad. Výkonná indukčná varná doska MORA VDIT 656 X vám zaručí rýchly ohrev a rovnomerné varenie či grilovanie. Výkon sa dá plynule regulovať od 0 do 9. Využiť môžete hneď niekoľko funkcií, ktoré varná doska MORA VDIT 656 X ponúka. O vašu bezpečnosť sa postará bezpečnostné zamknutie ovládania varnej dosky alebo automatické vypnutie indukčnej zóny po 1 minúte.


Kľúčové vlastnosti varnej dosky MORA VDIT 656 X indukčnej

  • Elegantné čierne vyhotovenie s antikorovým rámikom
  • 4 indukčné varné zóny
  • Varná doska sa veľmi jednoducho čistí
  • Oktagonové zóny AreaFlex vám umožnia spojiť dve vertikálne zóny do jednej
  • Úsporná a zároveň rýchla prevádzka
  • Indukčná platňa MORA VDIT 656 X je vybavená extra výkonom
  • Funkcia PowerBoost (extra výkon pri všetkých varných zónach)
  • Možnosť zamknutia ovládania varnej dosky
  • Automatické vypnutie indukčnej zóny po 1 minúte
  • Detská poistka
  • Možnosť personalizácie nastavenia
  • Plynulá regulácia výkonu 0 – 9
  • Funkcia StopGo, StayWarm, SoftMelt, Recall, Timer, TimeAssist a EggTimer

Mnoho užitočných funkcií pre perfektné výsledky varenia

Indukčná vstavaná varná doska MORA VDIT 656 X je vybavená antikorovým rámikom a mnohými užitočnými funkciami, ako sú udržiavanie konštantnej teploty 70 °C, funkcia SoftMelt na šetrné rozpúšťanie pri 42 °C a funkcia Recall, ktorá slúži ako pamäťová funkcia na obnovenie nastavenia. FunkciaStopGo dočasne pozastaví varenie bez straty nastavenia a funkcia Timer slúži ako časový spínač varných zón s automatickým vypnutím. Zaiste oceníte aj praktickú funkciu EggTimer, ktorá slúži ako kuchynská minútka. Funkciu TimeAssist využijete ako automatický časovač doby varenia.

Oktagonové zóny indukčnej varnej dosky MORA VDIT 656 X spoja dve vertikálne varné zóny do jednej

Indukčná varná doska MORA VDIT 656 X vás zaujme nielen svojím moderným vzhľadom, ale aj úspornou a zároveň rýchlou prevádzkou, ktorý vám šetrí energiu a čas. Varná doska disponuje tiež oktagonovými zónami AreaFlex, vďaka ktorým môžete spojiť dve vertikálne varné zóny do jednej. Vznikne vám tak jedna veľká varná plocha, ktorú môžete využiť na prípravu väčších pokrmov, ktoré si vyžadujú väčšie kuchynské náčinie. Tieto zóny umožňujú indukčnej varnej doske MORA VDIT 656 X rovnomerné varenie alebo grilovanie.

Bezpečnosť na prvom mieste

Indukčná platňa MORA VDIT 656 X je vybavená extra výkonom, ktorý vám zaručí rýchle nahriatie. Výrazne sa vám tak skráti doba ohrevu. O bezpečnosť vašich detí sa postará zabudovaná detská poistka, ktorá zabráni nechcenému zapnutiu a ovládaniu dosky MORA VDIT 656 X. Po odobratí nádoby z indukčnej dosky MORA sa po určitom čase bez prerušenia prevádzky varná doska sama automaticky vypne. Nebudete sa tak musieť obávať toho, že by ste nechali platničku zapnutú.



Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 4
Funkcie a vlastnosti Booster

Rozmery varnej dosky

Výška 5,4 cm
Šírka 60 cm
Hĺbka 52 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany Skosená predná hrana
Rámik S rámikom
Vzhľad Čierne sklo
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 400 V
Kód:  MORVD047
Produktové číslo:  731819
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08