Obnoviť stránku

MORA P 140 AW 1

4,3 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

MORA P 140 AW 1

Chcete kompaktný a úsporný sporák s veľkým objemom rúry? Potom siahnite po plynovom sporáku českej značky Mora. Jedná sa o sporák P 140 AW 1 so šírkou 50 cm, ktorý je osadený plynovou rúrou s úžitkovým objemom 70 l. Táto rúra navyše disponuje poistkou STOP GAS, rovnako ako plynové horáky a bezpečnostnými chladnými dvierkami. Sporák Mora P 140 AW 1 má biele vyhotovenie a patrí do energetickej triedy A+. Určite vás poteší, že v jeho príslušenstve nájdete aj praktický rošt. Ideálne sa hodí pre menšie a stredne veľké rodiny, ktoré chcú byť ohľaduplné k životnému prostrediu a hlavne ušetriť peniaze v rodinnom rozpočte.

Kľúčové vlastnosti sporáka MORA P 140 AW 1 biely

  • Plynový sporák aj horáky s poistkou STOP GAS - automatické zastavenie prívodu plynu
  • 4 plynové horáky s jednoduchým ovládaním
  • Chladné dvierka rúry
  • Integrovaný priestor v spodnej časti
  • Smaltovaná dvojdielna mriežka
  • Regulácia teploty rúry v rozmedzí 150 °C až 300 °C
  • 70 l úžitkový objem rúry
  • Možnosť dokúpiť príklop sporáka Mora

Mora P 140 AW 1 - precízne spracovanie a praktické vyhotovenie

Na výrobu sporáku Mora boli starostlivo vybrané kvalitné materiály s vynikajúcim prepracovaním pre kvalitu bez kompromisu. Okrem toho, že patrí do energetickej triedy A+, patria do vybavenosti aj chladné dvierka pre maximálnu bezpečnosť proti popáleniu. Sporák Mora má rúru s obrovským 70 l objemom, vďaka ktorému sa do nej zmestí viac pokrmov naraz alebo pokojne aj celý moriak. 

Rozmery:
85 cm × 50 cm × 60 cm

Kód:  MORSP042
Produktové číslo:  731271
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03