Obnoviť stránku

MORA KS 653 GI

3,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MORA KS 653 GI

Plynový sporák Mora KS 653 MI kombinovaný s elektrickou rúrou je výkonným pomocníkom do vašej kuchyne. Sporák v sivom vyhotovení má 4 plynové horáky, každý s poistkou STOP GAS, čo je systém, ktorý vypne prívod plynu do horáka pri náhodnom sfúknutí plameňa (pri prievane, pretečení pokrmu). Horáky sú kryté dvojdielnou varnou mriežkou STABIL PLUS, ktorá je vhodná aj na menšie hrnce a zaisťuje ich bezpečný posun vo všetkých smeroch. Navyše je umývateľná v umývačke. Elektrické zapaľovanie je súčasťou gombíkov.

Multifunkčná rúra ponúka presnú reguláciu teploty od 50 do 250 °C, osvetlenie a drôtené rošty na ľahšiu manipuláciu s plechmi. Vnútri je rúra 100 % smaltovaná na všetkých hlavných častiach. K dispozícii je 6 možných režimov pečenia vrátane kruhového výhrevného telesa alebo ventilátora. Pomocníkom vám bude vnútorné osvetlenie a pripravené vedenie na rošty a plechy. Spodnú časť sporáka zaberá priestranná zásuvka na všetko príslušenstvo. 

Doplňujúce informácie:

Funkcie:
4 plynové horáky
Poistka STOP GAS
Dvojdielna mriežka STABIL PLUS
Elektrické zapaľovanie v gombíku
Multifunkčná rúra MF6
Presná regulácia teploty 50 - 250 °C
Vedenie v rúre - prelisy
100 % smalt hlavných častí
Odkladací priestor 
Nastaviteľné nožičky

Elektrické napätie:
230 V

Menovitý príkon:
2,1 kW

Rozmery:
85 × 50 × 60 cm

 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Farba

Farba Antikoro

Rozmery

Šírka 50 cm

Energetická trieda

Kód:  FAV1009c
Produktové číslo:  KS653GI
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03