Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MORA IM 656

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MORA IM 656

Umývačka riadu MORA IM 656 Technický nákres

S umývačkou riadu budete mať oveľa viac času na seba a svoju rodinu. Štandardná umývačka riadu MORA dosahuje 60 cm na šírku a využitie nájde v početnejšej domácnosti, kde sa často varí. Je určená na vstavanie do kuchynskej linky, a preto nenaruší celkový dizajn vašej kuchyne. Môžete využiť nenápadnosť vstavanej umývačky tým, že bude mať dvierka v rovnakom dizajne ako vaša kuchyňa. Ovládací panel umývačky je umiestnený na hornej strane dvierok, preto ho možno ovládať iba po otvorení prístroja. Plne integrovaná umývačka je elegantná a doladí celkový dojem vašej kuchyne. Umývačka riadu MORA IM 656 patrí do energetickej triedy D. Je zárukou nízkej spotreby energie a zachová vysokú kvalitu umývania. Jej ekologický program je nastavený na spotrebu elektrickej energie 77 kWh. Poskytne vám pohodlné ukladanie až 13 jedálenských sád na jedno umytie. Úsporný program na umývanie zmiešaného riadu a príborov trvá 205 min. Umývačka spotrebuje oveľa menej vody ako pri umývaní riadu pod tečúcou vodou. S programom ECO znížite spotrebu vody až na 9,9 l. Rozmery umývačky riadu MORA sú 81,7 × 59,6 × 55,6 cm (V × Š × H).

Hlavné prednosti umývačky riadu MORA IM 656

  • Disponuje funkciou odloženého štartu
  • Po ukončení umývacieho programu sa dvierka samé otvoria
  • Umývačka má k dispozícii dobre čitateľný displej
  • Na integrovanú funkciu aqua stop sa môžete spoľahnúť v prípade úniku vody z hadice
  • Umývačka so štandardnými rozmermi zvládne všetok špinavý riad
  • Plne integrovaná umývačka nenaruší vzhľad vašej kuchyne
  • Umývačka disponuje programom na ochranu skla pri umývaní krehkého riadu
  • Umývačka sa vyznačuje funkciou extra sušenia

Umývačka riadu MORA je vybavená mnohými funkciami

Určite vám príde vhod funkcia odloženého štartu, vďaka ktorej si nastavíte spustenie umývačky v dobe, ktorá sa vám bude najviac hodiť. Tak bude riad čistý a suchý presne vo chvíli, kedy to pre vás bude dôležité. Po skončení umývacieho programu sa dvierka automaticky otvoria a riad doschne vďaka čerstvému vzduchu. Súčasťou umývačky je dobre čitateľný displej, vďaka ktorému budete mať prehľad o prebiehajúcom programe. Vstavaná funkcia aquastop sa postará o vypnutie umývačky, odčerpanie vody a zatvorenie prívodného ventilu v prípade úniku vody z hadice. Preto sa nemusíte obávať nečakaných havárií, ak je umývačka zapnutá a vy nie ste doma.

Umývačka riadu MORA zaujme svojou výbavou

Pre krehký riad je tu program na ochranu skla. Poháre budú čisté a lesklé bez nechcených kvapiek. Tento program sklo chráni a predĺži jeho životnosť. Na účinnejšie sušenie napríklad plastového riadu je nachystaná funkcia extra sušenia. Umývačka riadu MORA sa postará o čistý riad, a vy tak budete mať viac času na seba a svoju rodinu.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikoro

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda D
Kapacita súprav riadu 13 ×
Doba trvania (program ECO) 3,42 h (205 min)
Spotreba vody na cyklus (program ECO) 9,9 l
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardný
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Extra sušenie
Programy umývania Na ochranu skla
Bezpečnostné funkcie umývačky AquaStop
Všeobecné funkcie umývačky Automatické otváranie dverí

Vlastnosti

Vlastnosti Displej

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 81,7 cm
Šírka umývačky 59,6 cm
Hĺbka umývačky 55,6 cm
Kód:  MORMY023
Produktové číslo:  737713
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01