Obnoviť stránku

MORA E 733 AW

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MORA E 733 AW

Voľne stojaci sporák MORA E 733 AW z energetickej triedy A je správnou voľbou pre vašu kuchyňu, ktorá poteší nielen dostupnou cenou, ale aj kvalitným spracovaním. Sporák so šírkou 50 cm disponuje doskou so 4 liatinovými platničkami, pričom dve z nich sú rýchlovarné. Vďaka rozdielnemu výkonu jednotlivých platničiek si vždy zvolíte tú najvhodnejšiu pre potrebný výkon. Úžitkový objem rúry je až 62 litrov a ľahko si tak nájde uplatnenie aj vo veľkých rodinách.

Kľúčové vlastnosti elektrického sporáka Mora E 733 AW

  • Multifunkčná rúra + elektrický gril s ventilátorom
  • Funkcia rýchleho predhriatia rúry a rozmrazovania
  • Doska so 4 liatinovými platničkami (2 rýchlovarné)
  • Rošt, plech a Maxi pekáč sú súčasťou
  • Energetická trieda A
  • Vnútorné osvetlenie
  • Praktická funkcia čistenia rúry Eco Clean
  • Elektrické napätie 230/400 V

Skvelá spoločníčka nesie označenie E 733 AW

MORA E 733 AW využíva služby multifunkčnej rúry MF11, ponúkajúcej niekoľko režimov, medzi ktorými spomenieme napríklad horné a dolné vyhrievacie teleso, dolné vyhrievacie teleso, horné vyhrievacie teleso, elektrický gril s ventilátorom, rýchle predhriatie rúry, ohrievanie tanierov a funkciu čistenia rúry EcoClean. Určite oceníte aj praktické osvetlenie vnútornej časti rúry pre lepšiu orientáciu. Samozrejmosťou sú aj praktické prelisy. Spoločne so sporákom získate aj kvalitný rošt rúry, nevyhnutný plech a praktický Maxi pekáč. O dokonalé usadenie na miesto sa starajú nastaviteľné nožičky.

Doplňujúce informácie:
Rozmery produktu (v × š × h):
850 × 500 × 600 mm

 
Kód:  MORSP007
Produktové číslo:  466011
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04