Obnoviť stránku

Mophie Charging Case Jusice Pack Air iPhone 7 red

Mophie Charging Case Jusice Pack Air iPhone 7 red

Ochranný kryt Mophie Juice Pack Air v červenej farbe pre váš iPhone 7 poskytne telefónu vysokú ochranu a elegantný dizajn. Váš iPhone bude chránený pred pádmi a nárazmi vďaka oporným pogumovaným podložkám vnútri krytu. Puzdro Mophie má však oproti ostatným bežným krytom na telefóny aj jednu naozaj nepostrádateľnú funkciu. Puzdro disponuje vlastnou batériou 2 525 mAh, ktorá vášmu iPhonu dodá 100 % energie a 27 hodín prevádzky navyše. Vďaka integrovanému prepínaču si môžete vybrať, či chcete svoj telefón nabiť teraz alebo si chcete uschovať energiu na chvíle, keď ju budete potrebovať viac. Kryt je kompatibilný s technológiou Qi a s ďalšími technológiami bezdrôtového nabíjania. Vy si tak môžete vďaka tejto kompatibilite nabiť telefón napríklad na letisku alebo v kaviarni. K dispozícii je tiež LED kontrolka, ktorá indikuje stav batérie a stav nabíjania. Samozrejmosťou je zachovanie prístupu ku všetkým tlačidlám a otvorom telefónu. 

Kľúčové vlastnosti Ochranného krytu Mophie Juice Pack Air

  • Červené ochranné puzdro vhodné pre iPhone 7
  • Puzdro chráni telefón pred nárazmi a pádmi
  • Puzdro dodáva telefónu navyše až 27 hodín prevádzky z vlastnej zabudovanej batérie
  • Kryt je kompatibilný s technológiou Qi a ďalšími technológiami bezdrôtového nabíjania
  • Integrovaný prepínač pre voľbu nabíjania a úschovy energie
  • Kryt má LED kontrolku indikujúcu stav batérie a nabíjania

Inteligentná synchronizácia a nabíjanie Mophie Juice Pack Air

Keď pripojíte váš iPhone k počítaču, najprv dôjde k nabíjaniu telefónu vďaka špeciálnej prioritnej funkcii. Až po plnom nabití telefónu sa začne nabíjať batéria v puzdre. V balení okrem samotného puzdra nájdete aj micro USB kábel. Ďalšou výhodou krytu sú špeciálne porty na reproduktory, ktoré ponúknu naozaj vynikajúci zvuk.

 
Kód:  MOPhea004
Produktové číslo:  3970_JPA-IP7-PRD-I
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14