Obnoviť stránku

MONSTER ROC Šport SuperSlim Wireless In Ear

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MONSTER ROC Šport SuperSlim Wireless In Ear


Len málokto rozumie náročnému tréningu lepšie ako Cristiano Ronaldo. Teraz máte k dispozícii bezdrôtové slúchadlá do uší, ktorá vám k nemu poskytnú optimálnu oporu. Oceňovaný model ROC Sport je odolný voči potu a vytvorený pre extrémne akciu. Zabezpečí dlhodobý komfort pre nosenie, patentovaný spôsob uchytenia SportsClip a neprekonateľnú zvukovú kvalitu Monster. Vďaka extrémne tenkému profilu je navyše použiteľný aj pri použití pod helmou alebo okuliarmi.


kľúčové vlastnosti

  • vynikajúce bezdrôtové slúchadlá pre šport
  • ovládanie hudby a hovorov na kábli
  • patentovaný SportsClip drží slúchadlá na mieste
  • extrémne tenký profil
  • bezproblémové nosenie s okuliarmi alebo helmou
  • odolné voči potu a vlhkosti
  • výdrž batérie okolo 5 hodín (nabíjanie 1,5 h)
  • vrátane vrecka a nabíjacieho kábla USB
ROC by monster

komfortné použitie

Slúchadlá využívajú bezdrôtovú technológiu Bluetooth s prémiovým kodekom Apt-X a podporujú jednoduché párovanie dotykom. Na kábli majú mikrofón s diaľkovým ovládačom pre ľahkú kontrolu hovorov a obsluhu prehrávanie hudby. K dispozícii je tiež hlasové vytáčanie pre pohodlné telefonovanie hands-free. Pre maximálne sústredenie sa na výkon poskytnú slúchadlá skvelú izoláciu od okolitého hluku, ku ktorej napomáha možnosť výveru z 5 párov silikónových štupľov a 3 veľkostí uchytenie SportsClip. V balení nájdete aj vrecúško a nabíjací kábel do USB.


Cristiano Ronaldo a Monster v kooperácii

Spojenie Cristiana Ronalda a Monster vám prináša to najlepšie z oblasti dizajnu a hudobnej reprodukcie. Rovnako ako CR7, teraz môžete počúvať hudbu v tej najlepšej kvalite s čistým prednesom spoločnosti Monster. Očakávajte zvuk jedinečnej sily, dynamiky a presnosti. Vystúpte z davu s ikonickým vzhledom týchto slúchadiel a riaďte sa sloganom LIVE LIFE LOUD.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  MON307k1
Produktové číslo:  137047-00

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02