Obnoviť stránku

MONSTER MC HD HSST2M

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MONSTER MC HD HSST2M

Kábel Monster SuperThin High Speed \u200b\u200bje skvelým riešením pre stiesnené inštalácie . Vďaka minimálnemu prierezu a flexibilnému plášti ho možno bez problémov ohnúť takmer do pravého uhla , Rovnako ako elegantne schovať za krycie lišty plávajúcich podláh, alebo pod koberec. Skvele sa hodí aj pre mobilné použitie, pretože sa dá v okamihu zrolovať a vložiť do akejkoľvek tašky alebo batohu .
Aj ntegrovaný digitálny obvod v konektore sprostredkováva dvojnásobný dátový tok, než by bolo u pasívneho kábla porovnateľného prierezu možné . Vďaka tomu si môžete dopriať podporu rozlíšení Full HD 1080p pre zobrazenie obsahu z herných konzol a rôznorodých multimediálnych prehrávačov. Modrá LED na šasi navyše indikuje dátový prenos, aby ste mali o konektivite dokonalý prehľad za každých okolností.
Kľúčové prvky:
  • Prenáša video Full HD 1080p štandardu 10,2 Gb/s (HDMI v1.3).
  • Extrémne štíhly - O 55% tenší ako porovnateľné vysokorýchlostné káble Monster.
  • Vysoko flexibilný - Ohybné takmer do pravého uhla k bezproblémovému pripojenie aj v stiesnených inštaláciách.
  • LED indikácia signálu - Dokonalý prehľad za každých okolností.
  • Masívne pozlátené konektory - Kvalitný prenos a špičkové spracovanie Monster.

Doplňujúce informácie:
Dĺžka: 2 m
Kód:  MON360n
Produktové číslo:  140437

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19