Obnoviť stránku

MONSTER MC 1200HDEXS4M

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MONSTER MC 1200HDEXS4M

Kábel Monster 1200HDEXS je nekompromisným riešením pre prenos audiovizuálneho obsahu s rozlíšením Ultra HD (4K) a všetkými jeho spolupatričnosť. Presahuje špecifikáciu štandardu HDMI 1.4 a vytvára úplne novú kategóriu. S maximálnym dátovým tokom 15,8 Gb/s pre vás nebude problémom využívanie najnovších technológií, ani pripojenie akýchkoľvek nadchádzajúcich zariadení v prémiovej kvalite. S týmto káblom jednoducho zostarnete, nech už budete svoju výbavu meniť akokoľvek často.
Monštier 1200HDEXS sa skvele hodia ku komponentom prenášajúcim video sa snímkovaním 200 alebo 400 Hz , Ale samozrejme zaistí špičkový výstup aj pri využívaní nižšieho štandardu. Až 16-bitové farby rozžiari váš televízor dokonalým bohatstvom detailov s jemnými prechodmi a vtiahnu do deja. Kábel dokáže obsiahnuť dva dátové toky 3D videa v rozlíšení 1080p Full HD , Podporuje spätný zvukový kanál (Audio Return Channel - ARC) aj Ethernet . K prémiovému obrazu pridáva samozrejme tiež podporu beztrôtových formátov viackanálového zvuku Dolby TrueHD a DTS-HD .
Kľúčové prvky:
  • Špičkový kábel HDMI pre prenos audiovizuálneho obsahu s rozlíšením 4K, 3D aj Full HD.
  • Široká priepustnosť 15,8 Gb/s poskytne dostatok priestoru pre simultánny prenos dvoch tokov Full HD 1080p pri 3D filmov a hier.
  • Spĺňa certifikácia ISF a Simplay HD.
  • Multikanálový bezstratový digitálny priestorový zvuk pre maximálny zážitok z filmov, hudby i hier.
  • Odolné opláštenie Duraflex Hex Mesh bolo testované za náročných podmienok, aby vydržalo viac ako 4 000 ohnutiu.
Doplňujúce informácie:
Dĺžka: 4 m
Kód:  MON360j
Produktové číslo:  140467

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03