Obnoviť stránku

MONSTER iSport Compete In Ear modré

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MONSTER iSport Compete In Ear modré

Premyslené športové slúchadlá MONSTER iSport skvele padnú každému priaznivcovi aktívneho životného štýlu. Premyslená konštrukcia bezpečne uchytí slúchadlo v uchu. Môžete tak so zvukom hudby bez obáv behať alebo cvičiť, zaručene nevypadnú. Vďaka trojici priložených nástavcov sa vám plne prispôsobia, budú sa nosiť pohodlne a s ľahkosťou. Materiál je príjemný a prispôsobený svojmu účelu. Veľmi dobre vďaka nemu odolajú vlhkosti aj potu. Na náročnejšie používanie sú pripravené aj odolným prevedením.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobené na mieru športovcom
  • Príjemný a odolný materiál
  • Plný a bezchybný zvuk
  • Kábel odolný voči zamotaniu
  • Mikrofón s jednoduchým ovládaním

Počúvanie a hovory

Dokonale čistý a plný zvuk drobných slúchadiel je len jednou z ich predností. Ich konštrukcia zamedzuje nepríjemným vnemom zvonku, môžete sa tak pri cvičení nerušene ponoriť do rytmu hudby. Pri športe veľmi oceníte kábel odolný voči otravnému zamotaniu. Jeho súčasťou je mikrofón s tlačidlom, ľahko vďaka nemu prijmete prichádzajúci hovor, bez toho aby ste museli vyťahovať mobilný telefón.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá
Kód:  MON307a9m1
Produktové číslo:  137083-00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08