Obnoviť stránku

MONSTER DNA On Ear biele

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MONSTER DNA On Ear biele


Obsahuje vaše DNA zmysel pre vnímanie verného zvuku s vycibreným citom pre detail a požiadavkou originálneho dizajnu? Ak áno, ste na stránke správneho produktu. Ak ale jednoducho chcete slúchadlá so špičkovým vykreslením priestoru, silnou basovou odozvou a nevšedným vzhľadom, ste tu tiež správne! Monster DNA majú jednoducho všetko, čo môže náročný užívateľ chcieť. K tomu sú navyše precízne skonštruované z kvalitných materiálov a perfektne izolujú od okolitého prostredia. Čo sa týka potlačenia vonkajšieho hluku, môžu sa smelo merať s modelmi s aktívnou elimináciou okolitého hluku. Na rozdiel od nich však nevyžadujú žiadne napájanie.


Kľúčové vlastnosti

  • špičková reprodukcia ľubovoľného žánru
  • veľmi ľahká konštrukcia pre celodenné nosenie
  • vynikajúce pasívne odtienenie okolitého hluku
  • monštruózna dynamika so silnými basmi
  • port pre zdieľanie hudby s priateľmi
  • nadštandardný komfort pre celodenné počúvanie
  • 3-tlačidlová ControlTalk pre obsluhu prehrávanie/hovorov
MONSTER DNA On Ear
 

Samé praktické riešenia

Slúchadlá Monster DNA sú veľmi ľahké a majú mäkké pohodlné náušníky, takže ich budete s radosťou používať celý deň. Navyše sa dajú ľahko zložiť a prenášať v dodávanom sťahovacom vrecku. Okrem zvukového vstupu obsahujú aj výstup, aby sa priamo k vám do mušle mohol pripojiť kamarát a počúvali ste spoločne.


Plná paľba od Monster Audio

Vo výbave sú dva káble, obidva šikovne riešené a minimalizujú riziko tvorby nežiaducich uzlíkov. Prvý z káblov obsahuje na obidvoch stranách bežné 3,5 mm koncovky, druhý je vybavený mikrofónom a trojtlačidlovým ovládaním ControlTalk pre intuitívnu obsluhu hovorov a prehrávanie hudby. Výbavu uzatvára čistiaca handrička.


 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela
Kód:  MON335i
Produktové číslo:  137007-00

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09