Obnoviť stránku

MONSTER Adidas Sport Response Earbuds zelené

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MONSTER Adidas Sport Response Earbuds zelené


Legendárne značky športu a hudby sa spojili, aby vytvorili slúchadlá s vynikajúcim zvukom pre aktívnych používateľov. Pri behaní, cyklistike alebo akejkoľvek ďalšej aktivite vo vonkajšom prostredí oceníte, že slúchadlá prepúšťajú čiastočne vonkajšie zvuky. Vďaka tomu budete mať stále prehľad, čo sa deje okolo vás a predídete prípadným nehodám. S mikrofónom a ovládaním ControlTalk ľahko obslúžite hovory aj prehrávanie hudby. Slúchadlá sú tiež odolné voči potu a po použití ich môžete bez problémov opláchnuť.


Kľúčové vlastnosti

  • špičkový zvuk Monster a ergonómia Adidas
  • prepúšťa zvuky z okolitého prostredia
  • patentované uchytenie SportClip drží slúchadlá v uchu
  • plochý kábel minimalizuje riziko zamotania
  • vhodné pre použitie s prilbami, okuliarmi ...
  • mikrofón a hudobný / telefónne ovládanie ControlTalk na kábli
 

Vynikajúca ergonómia

Slúchadlá využívajú na upevnenie patentovaný systém SportClip, ktorý garantuje bezpečné usadenie, či už zrovna idete na bicykli, bežíte alebo vykonávate inú športovú aktivitu. A aby vám slúchadlá perfektne padli, je na výber z niekoľkých rôznych veľkostí zakončenia. Ďalším ergonomickým kúskom je použitie plochého kábla, minimalizujúceho riziko zašmodrchania. Vďaka tenkému profilu sú navyše slúchadlá bez problémov použiteľné s prilbami, okuliarmi, alebo napríklad pod čapicou.


 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Zelená
Kód:  MON330a6f
Produktové číslo:  137020-00

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16